Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Jó kis cikk lett.
Hát igen, a Huawei szépen változtatta a kameradesignt, amiben a tudás is megmutatkozott minden félévben. Kár hogy így szétbarmolták a céget egy marhaság miatt.Popcornt készítem időközben... 3..2..1..
Huawei P40Pro & Huawei Watch GT2 Sport & Samsung A52s + Samsung S20FE SD // Huawei P8 Lite / LG G4
-
jeni
félisten
Egy telefont legyártatni,hardveresen eredményt felmutatni manapság nem elegendő.
Ahhoz még kell a szolgálatosok köre is.
Ez meg lesz majd? -
P9 plus, imádtam. Még meg van, szolgálatot teljesít.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Aryon87
félisten
Szerintem simán. Huawei jól tudja optimalizálni a rendszert. Sőt, mintha a P50Pro tesztjében azt is írták volna hogy nem melegedett olyan mértékűen a proci, mint a több ugynazzal szerelt konkurense.
[ Szerkesztve ]
Huawei P40Pro & Huawei Watch GT2 Sport & Samsung A52s + Samsung S20FE SD // Huawei P8 Lite / LG G4
-
Aryon87
félisten
Az sokat számít. Tavaly nem egyszer volt rá példa, hogy míg a GMS telók nyígtak mert épp összerottyant valami, addig én röhögve használtam ugyanazt az appot
De sajnáltam a GooglesokatHuawei P40Pro & Huawei Watch GT2 Sport & Samsung A52s + Samsung S20FE SD // Huawei P8 Lite / LG G4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nemsokára bővül a Huawei csúcskínálata – kamerafotós múlt ígér emlékezetes jövőt.
- Új állapotú Apple iPad Air 4 64GB Wifi space gray tablet eladó
- Lumix GH5 2,5 év GARI + 25MM 1.7 + ND szűrő 2-400 + 3 akksi
- Újszerű Lenovo Yoga 530 x360 Érintős Hajtogatós Ultrabook Tab 14" -30% RYZEN 5 2500U 4Mag 8/256 FHD
- 1050 Ti Asus ROG Strix OC 4GB
- GAMER PC - Lian Li - RX 6600XT - 32GB RAM - Ryzen 5 1600X - 500GB M2 SSD - 1TB SATA SSD
Állásajánlatok
Cég: Magyar Közlöny Lap-és Könyvkiadó Kft.
Város: Budapest
Cég: Magyar Közlöny Lap- és Könyvkiadó Kft.
Város: Budapest