Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Essentials

  tag

  Semmiképpen sem szeretnék goromba elutasítónak tűnni, de mostmár kicsit soknak tűnik ez a HMS kontent zuhatag. Szerintem is rendkívül fontos a friss infók áramoltatása, viszont kezd erőltetetté válni az utóbbi időben, mintha a cég hazai képviselete feszt a mobilarénát "zaklatná", mit tegyen ki, mikor, és hova. Rengeteg cikk különböző HMS témakörökbe szedve újra meg újra, köztük a főoldalon fixen tartott Huawei, vagy HMS reklámblokkokkal, amiket a 3.-4.hírpozícióban hetekig bámulhat az olvasó a többi tartalom mellett ( vagy helyett. ) Lehettek még informálisak úgy is, hogy nem lépitek át a határt a pont elegendő, és a túl sok között! :U Nincs rá mód, hogy a HMS kapjon egy dedikált, a főoldalról is elérhető fülecskét? Vagy nem tudom, az sem gond, ha simán kevesebbszer publikálunk 100 oldalas cikkeket, kevesebb rögzített reklámmal. Ezt leszámítva nagyon szeretek itt olvasgatni, Peace! :R

  [ Szerkesztve ]

 • Essentials

  tag

  Huawei Experience - HMS, és ennek a keretein belül publikált mindenféle tartalomra értettem en bloc hogy nekem már túl soknak tűnik. Mintha a gyártó hazai marketing osztálya "erőltetné" ilyen mennyiségben a fiúkra. :F :(

  [ Szerkesztve ]

 • Essentials

  tag

  Pontosan ezt teszem! :p De attól még leírhatom, ami számomra már nem szimpatikus, nem igaz? :) Kicsit olyan érzése van az embernek, mintha a Huawei bevásárolta volna magát a mobilarénába, ami azért nem jó, mert az én elképzelésem szerint fontos megtartani az egyensúlyt egy ilyen elviekben mértékadó oldalon. Egyszerűen túl sok a jóból. Mára eltűnt a tegnapi rögzített hirdetés is, most már a P40 lite E típusú készülék fog díszelegni újabb 1 hétig a hírfolyam 4. bejegyzéseként. :U

 • Essentials

  tag

  És vajon a többi gyártónál miért nincsenek ilyen cikkek vagy blogok? :) Ott is érdekes lehetne egy ilyen Experience csomag, nem gondolod? :) Pénz beszél, kutya ugat... De ezzel még mindig nem az a gondom, hogy te új információt kaptál a gyártótól, hanem az EGYENSÚLY hiánya. Olyan érzése van az embernek, mint az oldalba bevásárolta volna magát a Huawei. Ahogy írtam a legelső kommentemben is, jó dolognak tartom kivesézni témákat, és nyomni a kedvcsinálót az userek fele, de kezd túl sok lenni ez. Mi nem Huwi blogra jövünk nap mint nap, hanem egy mértékadó telefonos hírportálra. Igen, továbbgörgetek mostmár mindig, mert húsz alkalommal elolvastam már mindent a HMS-ről, de a véleményemet remélem beírhatom azért, bízva valami változásban a masszív Huawei túlsúly tekintetében. :) Szép napot!

 • Essentials

  tag

  Kedves Bog! Szerintem nem kell ezt ilyen sértődötten kezelni, leírtam a véleményem, amire reagáltak ketten, én pedig válaszoltam nekik! És igen, értem hogy pénzből éltek ti is.. Csak arra utaltam, hogy ha más gyártók nem is nyitják ki ennyire a bukszájukat felétek ( vagy egyáltalán nem... ), akkor is a ti feladatotok fenntartani az egyensúlyt az oldalon, ami jelenleg Huawei-fejnehéz! Nyilván ha a Huawei hazai képviseletén múlna, ez a szememben is nívósnak, és látogatottnak számító oldal már a gyártó által felvásárolt fanpage lenne, mint Kovács Ádám "függetlennek" beállított Huaweiblog-ja, ami az elmondása szerint egy "rajongói oldal" :R Leírtam amit szerettem volna az első kommentemben, és reménykedem a pozitív változásokatban, részemről ez a téma ki van merítve. Szép napot neked! :)

  [ Szerkesztve ]

 • Essentials

  tag

  Oh, és még valami, ha már erről társalgunk! Számomra az orrba-szájba tolt hirdetések, és experience meg a HMS századszori ecsetelése mellett az alábbi is kicsit kettős érzetű dolog:

  "Összegzés. Nem magával a termékkel van bajom, hanem a létezésével. Mármint hogy minek van, minek dobják piacra, minek nevezik P40 lite E-nek és miért kerül ennyibe."

  "Szóval el kéne dönteni, hogy akkor most mi az irány, mert így egy ilyen motyónak nem túl sok értelme van."
  Bog

  Ez a két idézet a néhány héttel ezelőtti Huawei P40 lite E tesztedből került kimásolásra. Nem mondhatjuk, hogy "kiragadott" mondatok, mert a szövegkörnyezetbe is ugyanezt jelentik, ha újra elolvassuk az egész tesztet!
  Szerinted nincs abba semmi kivetnivaló, hogy te írtál egy ilyen valóban korrekt, tényfeltáró tesztet az olvasóidnak, ami kikerült a hírfolyamba - akik sokszor a te véleményedre hagyatkozva választanak készüléket -, majd a Huawei is kiteteti veletek ugyanoda a saját marketing kutyulmányát, ami úgy van felvezetve hogy "elérhető ár, jó választás!", ráadásul fixáltan, tehát ki tudja mennyi ideig ott fog díszelegni a 4. hírpozícióban? Továbbra is azt gondolom, hogy a Huaweit nem szabad tovább engedni leásni a mobilarénába, pénz ide, vagy oda. Persze, az olvasó eldöntheti hogy kinek hisz, de a te cikked lefut, ez meg ott villog fixen rögzítve a főoldalon! A hitelesség szerintem többet ér, és ahhoz ezen kivül az is hozzátartozik, hogy ne érezze az olvasó elHuaweijesítve ( de szép magyar szó! :D ) ezt a tradícionális oldalt!

  Köszönöm, ha elolvastad.

  [ Szerkesztve ]

 • Essentials

  tag

  Látszólag nem egyezik a véleményünk, ami nem gond, erre van a fórum. Egy eldöntendő kérdésre válaszolj még kérlek, és részemről befejeztem ezt a témát:

  Tehát szerinted nincs Huawei túlsúly/dominancia az oldalon?

 • Essentials

  tag

  Igen, ez jellemző a cégre, a kamerás képességek mellett a túlfunkciós, látszólag végtelenített büdzséből üzemelő PR osztály rendesen hozzáadott a jelenlegi sikereikhez. Többek közt ezért írtam fentebb is, h csak rajtatok múlik, hogy meddig engeditek a cégnek beleásni magát az oldalba, mert ők ilyen szempontból "mindenre kaphatóak". Ha pld a Xiaomi negyed ennyire komolyan venné a brand építése mellett ( jelenleg Európában szépen fogalmazva is foghíjas pld a supportjuk, logisztikájuk ) a PR-t, mint a Huawei, már rég nem itt tartanának. Minden pénz, és tálalás kérdése.

  Én viszont azért írtam az első kommentem, mert úgy érzem h kezd kicsit sokká válni a cég az oldalon, de elfogadom nyilván a véleményed, ( és azokat az általam FELTÉTELEZETT dolgokat is, ami miatt ezt írod. )

  Maradok továbbra is olvasó, fórumozó,
  Köszönöm! :R

 • Essentials

  tag

  Erről az a véleményem, hogy azért fórum a fórum, hogy kibeszéljünk minden ide kapcsolódó dolgot, akár az oldalon végbemenő változásokat is... amit valaki észre sem vesz, valaki átlép rajtuk, és van aki szóvá teszi. ( mert nem vagyunk egyformák. ) Én most szóvá tettem, mert fontosnak éreztem kiírni magamból, ami zavar. De pörög tovább minden! :C

Hozzászólok Aktív témák