Hirdetés

2017. október 21., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Atis707


Atis707
(fanatikus tag)

Nem semmi...főleg az, ahogyan beavatta az újságot a dologba, bár sztem célja is ez volt. Egy informatikai, vagy biztonsági cégnél sokra vinné... :U

ui: annyira körmönfont volt a sztori, h kaja közben rágni is elfelejtettem :DDD

(#2) Gonosz15


Gonosz15
(senior tag)

Ügyes.

"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."

(#3) puttputt


puttputt
(őstag)

Poénból - kb. 10 évvel ezelőtt -, mikor a Freemail még gyerekcipőben járt, egy kisebb csoport a sulinkban sorra törte fel a postafiókokat... Nem volt nagy szám, hiszen a találomra beírt azonosító:jelszó az esetek 60-70%-ban egyezett... :U
Ott is mentek a levelek, hogy "ajánlott, ha lecseréli a jelszót"..., stb., de nem történt visszaélés. Többen meg is köszönték.
Azóta, ha jól tudom (nem használok freemailt ;] ), sokkal jobb a rendszer, pl. a fentit már nem lehetne megcsinálni, mert nem enged a fentiek szerinti egyezést.
A hotmail-nél meg ugye ott volt az a bizonyos "robotleveles" megoldás...
Egyébként tényleg fineszes. (Cikk.)

[ Szerkesztve ]

:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////

(#4) ntomka


ntomka
(PH! nagyúr)

Ez az egész szerintem csak a türelmén és a szerencsén múlott. Viszont, hogy ekkora türelme volt, az már önmagában figyelemre méltó... :)

ツ Headphones on - World off

(#5) MTbc


MTbc
(senior tag)

Ez is azt mutatja, hogy a legnagyobb veszély forrás az maga a felhasználó butasága.Amúgy meg ma már sok oldal nem küldi el a jelszót, hanem generál egyet.

(#6) Kendek


Kendek
(PH! kedvence)

Nem volt éppenséggel hülye ötlet tőle. Sok szerencse is kellett hozzá, meg emberi tényező. Azon, hogy általában mindenki csak 1, esetleg 2 jelszót használ mindenhez, az ellen nem lehet sokat tenni. Kii is tudna megjegyezni 10 féle 8 karakteres, kisbetűt, nagybetűt, számot összevisszaságban tartalmazó karaktereket ugye.

<-ƘƘ-> Systemback

(#7) dajkopali válasza ntomka (#4) üzenetére


dajkopali
(HÁZIGAZDA)

hát igen :)
de a közhiedelemmel ellentétben a professzionális hackerek (többek között, mert azért a szaktudás elengedhetetlen) nem azért azok, mert tíz ujjal varázsolnak a billentyűzeten :) , hanem mert "türelmesek és szerencsések"

[ Szerkesztve ]

"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter

(#8) CYX válasza puttputt (#3) üzenetére


CYX
(fanatikus tag)

Idő közben olyan tuti lett a freemail jelszó szabályzata, hogy már kell bele nagybetű és szám is.
Anyámnak alig tudtam beállítani olyan jelszót, amit nem felejt el a begépelést követő 30 másodpercben, mivel ő még csak most kezdi megismerni a net gyönyöreit. Neki jelenleg az e-mail-ezés a lényege.
Szerintem soha nem lesz olyan rendszer, ahol ki tudják küszöbölni az ilyen dolgokat (cikk), mert a vége mindig a túlbonyolítás lesz..

(#9) Cathfaern válasza Atis707 (#1) üzenetére


Cathfaern
(PH! nagyúr)

Nem kizárt, hogy az volt a célja, hogy egy ilyen cég felfigyeljen rá :)

Please note that "oh, It works" it is not always the same as "it will always work" - From IT Support

(#10) waterman_ válasza Kendek (#6) üzenetére


waterman_
(fanatikus tag)

fel kell írni a sok jelszót egy jelszókezelő progiba, pl keepass és csak a mesterjelszót kell semmivé bonyolítani. egy 30 karakteres mesterjelszó mondat megteszi. vagy olyan jelszavakat műteni, amiket valami alapján azért mégiscsak megjegyez az ember. pl: m@rtoT7b0c1Sz3le7 (<- meg kell probálni kiolvasni:) )

..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe.. "A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja." Karinthy Frigyes

(#11) bambano


bambano
(Jómunkásember)

Hülyeségre nincs diéta.

lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

(#12) Gonosz15 válasza bambano (#11) üzenetére


Gonosz15
(senior tag)

Dehogynem, iskolának hívják.

"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."

(#13) FTeR


FTeR
(PH! kedvence)

"elfelejtettem a jelszav"

kétlem, h ez önmagában a bizalom elvét tükrözné. ez egyszerűen usability vs. security. az, h másodlagos címnek egy olyan ingyenes fiók volt megadva, amit már rég nem használt egyszerűen csak figyelmetlenség kérdése.
persze miért is jutott volna eszébe, igaz?

(#14) atike


atike
(PH! kedvence)

Ez de komoly... Volt türelme (na meg ideje) az biztos! Ajánlom mindenkinek amúgy a "A legendás hacker - A megtévesztés művészete" című könyvet Kevin Mitnickről... Ilyen és ehhez hasonló trükkökkel "dolgozott" ő is.

"Nem harcolhatunk valami ellen. Annak semmi értelme. Valamiért kell harcolni."

(#15) puttputt válasza CYX (#8) üzenetére


puttputt
(őstag)

Igen, ez igaz.
A legszomorúbb viszont az, hogy sok user kiadja a user:pass-ot bárkinek, ha az a "szolgáltató nevében" jelentkezik be... ilyen teszt is volt a már említett társaságból kiindulva. :U
Ott vannak még az "emlékeztetők" is... nem egy user (, ha már az "anyáknál" tartunk... édesanyám kérdezte nem is rég, hogy oda "újra a jelszót kell beírni"? - lásd. "megerősítés" mintájára...) adja meg oda (is) a jelszavát, s azt "visszafejteni" már nem akkora...
Meg ugye a "lánc/társ-mailek", mikor egyikből kiderül, mi a másik jelszava (szintén emlékeztetőn keresztül) vagy a böngészők jelszómentést felajánló "ablakocskái"... múltkor a könyvtárban "rázott a hideg" ezektől a "beugróktól"... sokan el sem olvassák, bent hagyják, aztán csodálkoznak.

atike: Jaja, Mitnick jól befutott! :D

#16: Ebben is van valami..., szintén nagy "hibalehetőség".

[ Szerkesztve ]

:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////

(#16) negyedes


negyedes
(PH! addikt)

Ugyes volt nagyon. Bar aki minden hol ugyan azt hasznalja annak konnyiu "feltorni" az ilyen jelszavas dolgait.

Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor

(#17) Csakénvagyok válasza waterman_ (#10) üzenetére


Csakénvagyok
(őstag)

Én a magam 5-8 jelszavát (ide értendő a telefon és a kártya PINje) még fejben tudom tartani, a fontosabbakat cserélgetem is. De nem tartom kizártnak hogy egy általam alacsony kockázatinak megítélt (pl: iwiw, hi5, online játék) jelszóból kiindulva feljebb (személyes, céges mail) alapján talán még kár is tudna okozni. Persze banki jelszóhoz nem férhet hozzá, mivel az telefonon intézi, emelett szükséges még a kártya száma és egy másodlagos kód is, amit persze nem tartunk az alapértelmezett személyi számnak meg. De levelezéshez, dokumentumokhoz tuti hozzá lehet jutni.

Vannak még a léptetős tipusu jelszavak kombinálva értelmes szavak telefonbillentyű számokkal beírva (teszemazt cvbgfd32794). Ezt azért próbáld megtörni.

(#15) puttputt: Szeretem még a közösségi oldalaknak az automatikus barátmeghívó opcióit (lásd hi5), ahol az oldal elkéri a jelszót hogy kiolvashassa a partnerlistád.

[ Szerkesztve ]

(#18) DarkByte válasza Kendek (#6) üzenetére


DarkByte
(PH! addikt)

Az iGoogle -ben van egy hasznos password generator widget amivel egy mesterjelszó és egy tetszőlege szöveg (pl. honlap neve) alapján lehet generáltatni egy hash -t, amelyet utána lehet jelszónak használni az egyes oldalakon. Mivel a generálást helyben javascript végzi, így nem jut ki a mesterjelszó sehová. Hogy miért is jó ez? Mert ha az egyik jelszót megtudták akkor az még nem jelenti hogy tudják a többit is, másrészt a két adat alapján elég gyorsan le lehet kérni a hash -t ha elfelejtené valaki.

BrainZZZ!

(#19) Fercsa


Fercsa
(senior tag)

Semmi extra nincs benne.. egy hackernel ezek a legalapabb dolgok.

[WEB]:[www.fercsa.com] - [FTP]:[fercsa.myftp.org:21] - [TV]:[sorozatguru.info] - [CM]:[cablemodemhack.tk] - [BiT]:[server-seed.com]

(#20) bambano válasza puttputt (#15) üzenetére


bambano
(Jómunkásember)

Figyu, amíg van olyan egyetemi tanár Magyarországon (tehát nem teherhordó a csarnokban), aki az email címe mellé a pop3 usernevét és a jelszavát is *rányomtatja a névjegykártyájára*, addig én semmin nem csodálkozom.

lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

(#21) Vasinger!


Vasinger!
(PH! nagyúr)

Már elnézést, de mi nem feltörhető manapság? :U

I'm Mr. Meeseeks, look at me! #Wubalubadubdub#

(#22) puttputt válasza bambano (#20) üzenetére


puttputt
(őstag)

Tyűha! :))

:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////

(#23) phpmoli


phpmoli
(tag)

szep megoldas, erdemes volt elolvasni.

(#24) phpmoli válasza waterman_ (#10) üzenetére


phpmoli
(tag)

raadasul keepass-nak van j2me midp-es kliense is!

(#25) Szőröstalpú válasza phpmoli (#24) üzenetére


Szőröstalpú
(tag)

Sőt, linuxos és pda-s is, és kompatibilisek egymással, azaz lehet szinkronizálni az adatbázist (bár sajnos csak egyben)
A törés technikailag nem volt bonyolult, végülis csak azért sikerült, mert talált egy olyan mailboxot, ami egy már töröl címre küldte el a jelszóemlékeztetőt. A többi részéhez meg azért elég nagy szerencse is kellett (vagy hogy a felhasználók nagy része eléggé nemtörődöm módon választ jelszót)

(#26) spyke79


spyke79
(kvázi-tag)

Én mióta elfelejtettem a Gmail-os jelszavam sehogy se tudtam belépni!
Hecken még nem is gondolkodtam :DDD
Még jelszó emlékeztetőt se tudtam kérni :DD

:B

Én vagyok a kiha én nem,hát még téged és még engem!:D

(#27) juliabrilke


juliabrilke
(PH! kedvence)

Most így teljesen őszintén. Annyira nem egy nagy dologról van szó. Arról nem is beszélve, hogy kétlem, hogy csak ő tudta ezt eddig megcsinálni. :U

(#28) Csakénvagyok válasza Szőröstalpú (#25) üzenetére


Csakénvagyok
(őstag)

Épp ez a lényeg hogy a felhasználók nagyrésze így választja a jelszavát. Ami még csudálkoztatóbb hogy pl a Yahoo! is így (kedvenc háziálat, apja neve, etc.) adja meg alapértelmeztetként a a jelszóelékeztetőre szánt biztonsági mondatokat. (Sőt ha jól emlékszem egy ideig nem is volt az hogy te magad írd le a kérdezni kért szöveget, azt is csak listából választhattad ki)

(#27) juliabrilke: Gondold el. van egy kisválalkozásod. Kiküldesz egy árajánlatott egy cégnek. Valaki hozzájut a mail fiókodhoz, majd szemfüles lévén kikeresi a konkurenciád és ellenszolgáltatás fejében kiadja az adatokat. Én személy szerint fizetnék egy ilyen creckernek. S nem is egytől szerzed meg, s nem is eggyetlenegy üzletről gyűjthetsz adatokat. Képzeld el akkor mi lehet egy nagyválalatnál. Borzalom.

[ Szerkesztve ]

(#29) juliabrilke válasza Csakénvagyok (#28) üzenetére


juliabrilke
(PH! kedvence)

Nagyvállalatnál nem Gmail-t használnak emailek és ajánlatok küldésére. :U :) Jelszó emlékeztetőt meg főleg nem használnak. Arról nem is beszélve, hogy más szabályi vannak a jelszó alkotásának.

(#30) Csakénvagyok válasza juliabrilke (#29) üzenetére


Csakénvagyok
(őstag)

Hujuj de más szabály van rá. Józsibá' a karbantartó akit köteleznek a SAP használatára szerinted hogy menti el: kiírja a monitorra (megtörtént, én személyesen láttam). Szabályok, ha betartják őket. De pont az a lényeg hogy nem tartják be, és hiába kötelezik cserére havonta a jelszót mert szintén tapasztalat Katika25, ..., és csak a szám növekszik.

szerk: És még hangosan is mondja miközben perc/karakter sebességel gépeli be :DDD

[ Szerkesztve ]

(#31) lezso6


lezso6
(VARÁZSLÓ)

Szóval ott bukott el az ember, hogy az alternatív e-mail címe törlődött, és nem törölte ki az emailjét amiben a jelszava szerepelt.

S nem az volt a baj, hogy a jelszava könnyen megfejthető. :U

Én rögtön törlöm azt a dokumentumot, ahol a jelszavam szerepel, maximum a hash kódját tűröm még el. A jelszavam jelenleg mellesleg mindenhol az első ADSL kapcsolatunk jelszava, számok és kis-nagy betűk vegyesen, összesen 8 karakter. Ez se ad full biztonságot persze, de ennél jobb módszert eddig még nem tudtam kitalálni, amit nem nehéz használni.

A legbiztonságosabb talán az lenne, ha regisztrációkor mindenhol küldenének egy token eszközt... ;]

[ Szerkesztve ]

Primitív kérdésre nincs helyes válasz. – A hsz nyomokban iróniát tartalmazhat! – Boldogok a lelki szegények, mert övék a facebook üzenőfala.

(#32) fordfairlane válasza CYX (#8) üzenetére


fordfairlane
(PH! kedvence)

Én is feledékeny vagyok, ezért sincs 2-3 jelszónál több a repertoáromban.

x gon' give it to ya

(#33) juliabrilke válasza Csakénvagyok (#30) üzenetére


juliabrilke
(PH! kedvence)

Azért vannak erre megfelelő emberek, hogy az ilyeneket kiszűrjék és kötelezzék az illetőket a jelszavak megfelelő betartására. Én is tapasztaltam másik munkahelyemen, hogy milyen idétlen és primitív jelszavakat választanak egyesek. A vicc az az, hogy ezt is képes volt az illető elfelejteni. :DDD

(#34) Depression


Depression
(PH! kedvence)

Egyértelmű, hogy a hotmail volt a hibás! Ezen nincs mit szépíteni.

"Soha semmilyen virusirtot vagy extra tuzfalat nem hasznalok, es mukodik a gepem. Csak ismerni kell a normalis, megbizhato pornooldalakat, ennyi a titok :D" by kemotox

(#35) Szőröstalpú válasza Csakénvagyok (#30) üzenetére


Szőröstalpú
(tag)

Katika25 nem is olyan rettenetesen rossz jelszó (kisbetű/nagybetű/szám, és elég hosszú is). És az olyan szabályzatot is hülyeségnek tartom, ami megköveteli, hogy kéthavonta változtasd meg a jelszavadat, mert pont ez vezet ahhoz, hogy az ember leírja. Jó esetben egy jelszókezelőbe, rossz esetben a monitor szélére :U (míg ha egyszer kellene egy rendes jelszót megadni, azt előbb-utóbb lehet, hogy megjegyezné). Egyébként amikor nekem is kéthavonta kellett jelszót változtatni, akkor én is simán növeltem az egyik számot benne. Most aho kell, ott csak az utolsó két jegyet cserélem fel :B (mivel ritkán használom, ezért nagyjából minden második-harmadik belépésre változtatni kellene, és így egyszerűbb, hogyha az egyikkel nem megy, akkor a másik :) )

(#36) juliabrilke válasza Szőröstalpú (#35) üzenetére


juliabrilke
(PH! kedvence)

Ha az illető beceneve Katika, akkor már annyira nem nyerő. ;)

(#37) Szőröstalpú válasza juliabrilke (#36) üzenetére


Szőröstalpú
(tag)

Azon a nagy kezdőbetű, meg végén a számok segítenek (ez azért eléggé megnöveli a lehetőségek számát ahhoz, hogy kézzel ki lehessen próbálni az összeset)

(#38) tomtyi válasza waterman_ (#10) üzenetére


tomtyi
(PH! kedvence)

főnököm azt találta ki, hogy a jelszavakat beírja egy fájlba, és erről csinál egy printscreen-t.

(#37) Szőröstalpú
de ezeket nem kézzel próbálják :)

[ Szerkesztve ]

乾屎橛 Hobbyjúzer vagyok. People liked NASCAR because the constant crashes made it exciting, and this gave me an idea. Bill Gates on Microsoft Windows

(#39) Szőröstalpú válasza tomtyi (#38) üzenetére


Szőröstalpú
(tag)

Ha nem kézzel írják be, akkor szerintem nem sokat számít, hogy mi a felhasználó beceneve

(#40) Sanyix válasza Szőröstalpú (#35) üzenetére


Sanyix
(PH! addikt)

én a mobilomba írom :D persze saját kódolással (pl az eleje olyan mint egy gyakran használt alapjelszavam, de ki van hagyva belőle pár betű, vagy át van írva. De ha ránézek rögtön eszembe jut mi az alap). Ez melóban van így, mert 2 géphez kell havonta jelszót váltanom, külön külön. Privát dolgoknál ok, mert van 8 jelszavam amit kívülről tudok, értelmetlenségi sorrendben használom őket attól függően mennyire fontosak. A legértelmetlenebbet (karaktermassza kb ilyen: etzdtwuvn!swed7674) használom a fontosabbakhoz, a legegyszerűbbet (pl passw) használom az ilyen "regeljéhogyletölthess" oldalaknál

szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

(#41) Integra


Integra
(Jómunkásember)

felületesség...
ennyi a kulcsszó

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#42) GReddy válasza Csakénvagyok (#30) üzenetére


GReddy
(fanatikus tag)

Józsibá'-t nem kötelezik rá... ellenben (példánál maradva) Katinkát igen. Nálam nagyvállalati informatikai környezet van, megfejelve egy latin-amerikai diktatúra vasszigorával. Példa: Mi lehetne biztonságosabb annál, ha a hülye felhasználó nem tudja (!!!) a jelszavát mondjuk a mailhez? Nem kell neki ugyanis. Nálam a koncepció az, hogy a mailpass-t senki nem tudja. A beállítás úgy történik, hogy mstsc-vel feljelentkezem a mailszerverre, a futtatás sorba random karaktereket pötyögök be jó hosszan. Ez lesz a user jelszava. Megy a vágólapra, Outlooknál - beilleszt, beilleszt, szervernél beilleszt, leokéz, és viszont hallásra. Nincs törés, elfelejtem, elveszett, kérekújat. Három éve megy így, még soha nem volt vele baj. (150 körüli userszám) Így CSAK a szerver, és a klienssoftware tudják a jelszót.. de nesze vazz, törd fel:

léáaAKDFJłĐ˘°´524ˇ´^˘2öü42ßäł|röt×ä˝°¸˛ˇ˝\|ä÷lékjóü9iđ[Đ[aasujtz54äääđĐ[Ģđs

Egy szépséghibája van: Webmail sincsen. De ezt valahogy túlélem... (nincs azzal sem munka) :F :F :F

Egyébként a gyenge pont mindig az ember, ezért kellett kikapcsolni a játékból. Jó lenne, ha lenne egy kütyü minden géphez, ami mondjuk a dolgozó belépőkártyájával működne. HA be tud jönni a céghez, HA ki tudja nyitni az ajtót, akkor a komputert miért nem lehet ugyanezzel a tetű kártyával működtetni? És nem kell jelszó, username, semmi, csak a kártya, bedug, autologin! Ennyire egyszerű... (Tudom, hogy az IBM-nek van egy hasonló rendszere, de ott a terminalokban ugyanúgy felhasználónevet, jelszót ÉS kártyát kell megadni. Kérdem én, minek??? )

Dominate the woods... The Bowhunter.

(#43) Kantorpe


Kantorpe
(fanatikus tag)

Ez nekem a melegviz feltalalasa cimszot idezte fel.
Legalapabb teknikak, es a leggyengebb lancszem kikezdese, tipikus PEBKAC.

Jelszokezelot kell hasznalni, es igy csak egy mesterjelszot kell megjegyezni, a tobbi megy kitkatt egyszeruseggel.

Azutan fejtegetheti a EU}N5Y1_X=!UeRPP szintu jelszavakat, foleg ha mindenhol mas van.

Minden élő megöregszik, minden tulajdon elenyészik...

(#44) savior


savior
(fanatikus tag)
LOGOUT blog (1)

en azt birom, hogy sokan ezerrel titkoljak a jelszavuk, de kozben a bongeszoben es a levelezo kliensben megnezheto mind titkositatlanul. pl thunderbird: /eszkozok/beallitasok/adatvedelem/jelszavak/mentett jelszavak szerkesztese/jelszok megjelenitese/, google chrome: /beallitasok/personal stuff/mentett jelszavak/. firefoxban is valami biztonsag/jelszavak menu.

''Amikor az elsô élet megszületett, én ott voltam, vártam. Amikor az utolsó élet is véget ér, az én munkám befejezôdik. Visszatolom a székeket az asztalokhoz, leoltom a villanyokat és amikor elmegyek, bezárom magam mögött az Univerzumot.''

(#45) dajkopali válasza Kantorpe (#43) üzenetére


dajkopali
(HÁZIGAZDA)

PEBKAC: igen, pontosan erről van szó, ha az informatikai biztonság csakis technológiáról szólna, már rég - talán soha nem is lett volna - nem lenne ez probléma
a biztonságtechnikai cégek munkaidejük 98 százalékában a PEBKAC-problémákkal foglalkoznak, ez a lényege a szakmájuknak

"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter

(#46) Szőröstalpú válasza Kantorpe (#43) üzenetére


Szőröstalpú
(tag)

Egy motor blokkja is csak egy vasdarab néhány furattal. Egy vers is csak egymás után írt szavak.
Mégis, csak ez a srác csinálta meg...

(#47) puttputt válasza Kantorpe (#43) üzenetére


puttputt
(őstag)

Igen, nálam is (nemrég legyártott honlapon), a chatbe csak az tud belépni, aki ismeri a közösségi jelszót..., de feltörni... :U Generátorral kreáltam, szóval számsor van a betűk "mögött".

:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////

(#48) ollie válasza bambano (#20) üzenetére


ollie
(MODERÁTOR)

Ne, ezt nem hiszem el... :DDD

*** move along citizen, nothing to see here ***

(#49) Lenry válasza GReddy (#42) üzenetére


Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog (1)

És nem kell jelszó, username, semmi, csak a kártya, bedug, autologin!

az egyetemen így működnek a szabadfelhasználású gépek: diákigazolvány be, autologin

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#50) Jim Tonic


Jim Tonic
(PH! nagyúr)

Megint bulváros cím a fórum feletti ablakban: Feltörhető a Gmail is...

Ez most a gmail feltörése volt? Minek kell ennyi pongyolán fogalmazni egy szakmai oldalon?

Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive. - Keresek Alphacool 360/30-as radiátort.

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.