Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • hallador

  addikt

  Ja a vadkapitalista multi a szemét mocsok bejelent, ad rendes fizetést, meg munkakörülményeket. Ja hát arról nem is beszélve, hogy egy AT & T, Deutsche Telekom milyen színvonalon dolgozik, tartja a munkavállalóit Magyarországon, meg milyen szinten tartja egy magyar tulajdonú cég az alkalmazottjait. Ne keverd össze, mert nem magyar cég jön ki ebből jól.
  Akkor arról nem is beszéltünk, hogy tanfolyamok oktatás, minősítések. És a többi, ameddig a magyar cégeknél is megvan papíron, ami meg kellene valóban a minősítéshez azt meg már elloptak. Ameddig az általad emlegetett cégeknél meg azt arra fordították amire mondták, érzek a kettő között egy árnyalatnyi különbséget.
  Tudod ez olyan, hogy ha valakiről kiderül egy beborkaizós probléma Ausztriában, vagy Németországban, addig a magyar, meg a szerb még tapsol is hozzá, hogy mennyire talpraesett ez a fiú, könnyes szemmel, hogy ezt még a kádár rendszerben is öröm könnyekkel figyelték volna a proletárok, hogy ezek, hogy nyomják a szittya magyar gúnya alá bújva a kádár rendszer mutyi módit....

  Szerintem a kettő között van különbség.

  [ Debian Stretch; Linux Mint , Ubuntu 19.10; Fedora 31, OpenSuse Leap 15.1]

Hozzászólok Aktív témák