Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Fryskitt

  addikt

  Bárki használhatja. Sőt. Minél többen, annál több emberről fognak tudni még többet.
  Én pl ezért nem megyek többet itthon szállodába. Engem senki se jelentsen Rogannak. Elképesztő. Ezek tényleg beültetik hamarosan a csipet mindenkinek. A nyuggerek meg anno a szociktol tartottak.

  Jisoncase bőr iPhone X tok eladó. Lásd Hardverapró.

 • Lami66

  aktív tag

  Na Te is...a mindenbe sokkal többet beleképzelő
  1997 óta van mobilom, akkor PannonGsm néven indultak. Már akkor is leszartam, kinek hány százalékos részesedése van benne, kik a tulajdonosok és van e közöttük Árpád apánk ivadéka. Azért lettem Pannonos, mert 130 méterrel közelebb volt a boltjuk az otthonomhoz mint a Telekomé, és nem azért mert a Pannon név nekem valami ős-szittya nagyonmagyar jelentéssel bírna
  Azóta ugyanaz a számom, nem lettem szolgáltatószöcske, aki kéthavonta ugrál egyik szolgáltóról a másikra, mert máshol tud spórolni 300 ft-ot. Ennek ellenére már a harmadik cég adja nekem ugyanazt a szolgáltatást, és nemsokára már a negyedik lesz. PannonGsm > Pannon > Telenor > ???
  Szóval csak azért sírom vissza a Pannon nevet, mert bennem az rögzült, és még ma is azt mondom, hogy bemegyek a Pannonhoz, ha épp a szolgáltatómhoz indulok, pedig már elég régóta Telenor.

  [ Szerkesztve ]

 • Sinesol

  addikt

  Egészségüggyel nincs problémám, nemrég voltam nagyobb kivizsgáláson, bő egy nap alatt megvolt minden, jó volt a kiszolgálás is, nemigen tudtam mibe belekötni. Közelünkben mondjuk az utóbbi évben két kórház/játóbeteg ellátó is épült, szóval igencsak modern is minden, bár én nem ezekben voltam, mert megyeszékhelyre 1-2 nap alatt tudtam időpontot szerezni, ezekbe meg 2-3 hét is lett volna, mire sorra kerülök.
  Az oktatásba annyira nem látok bele, régen volt már, de a nyugdijrendszerrel nem csak nálunk lesz gond, azt mondják a skandináv államokon kívül egész Eu-nak rosszak a kilátásai.
  Nekem van egy olyan benyomásom, hogy az emberek azt hiszik külföldön kolbászból van a kerítés és elvből minden rossz, ami itthon van, pedig azért a valóság nem egészen ez.

  Voltam amúgy Dániában kórházban, hát egy sima baleseti sérülésre vártam 4-5 órát mire elláttak, miközben kb. 5-6 ember volt a váróban. Ráadásul odamegy az ember, és nem vesznek fel, fel kell hivnod ügyfélszolgálatot a helyszinen hogy beszámolj a dolgokról, azok bejegyeznek, majd a melletted lévő portás ad egy sorszámot, miután fentről leszólnak, mindez cirka 30 perc. :D Mondjuk szép designos a váró, vannak fotelek, de nem azért megy oda az ember, kényelmesen üldögélni, ujsagot olvasni otthon is tudok a nappaliban. Aztán az orvos rádnéz és ha csak nem haldokolsz azt mondja menj haza szedjél be pár aszpirint és jól leszel, ha mégis fertőzés történne, akk menj vissza és ad antibiotikumot, mindezt nyílt, szennyezett sebnél!. Mondanom sem kell, igencsak szidják az ottani egészségügyet, úgy tűnik valahogy ez minden országban divat.

  [ Szerkesztve ]

 • Sinesol

  addikt

  Gond nélkül profin elláttak itthon is, amikor valami történt, ráadásul ez épp vidéken volt, nem is a fővárosban. A trükközés dolgot meg nem értem, azért mentem megyeszékhelyre, mivel ott volt kaptam közelebbi időpontot a vizsgálatomra, ezért azt választottam, nem tudom ebben mi a pláne. Külföldön pedig én is évekig éltem, nincs benne semmi extra, ettől még nem érzem szükségét, hogy folyamat mindent sarazzak itthon.

  [ Szerkesztve ]

 • Sinesol

  addikt

  30km megyeszekhely, a közelebbi hely meg olyan 8-9 km az egyik, a masik meg 10 kb, szerintem ebben nincs semmi vészes. Az apádat sajnálom, de nem mindenhatóak az orvosok, ez máshol is hasonlóan megtörténhet. Az okot meg lehet könnyen levontad, de a laikusnak minden egyszerű, jobban értenek mindenhez is, mint maga az orvos.

  A linkekhez meg csak annyit, hogy most komolyan hasra kéne esnem attól, hogy kikerestél pár negativ dolgot, ráadásul épp egy 444 szintű szennylaptól is, aki épp abból él, hogy ilyen hatásvadász cikkeket gyárt? Szerinted máshol nem lehetne ugyanigy összeszedni pár cikket, hogy negativabb képet fessünk a valósnál? Elmegyek Detroitba csinálok pár képet és előadom, hogy ez az USA, kb az is hasonlóan buta általánosítás lenne...

  Nyilván bőven van még hova fejlődni Magyarországnak, ezt aláírom, de ez a fajta erős ferdítés nem nevezhető épp egészségesnek.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák