Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • kirisz

  tag

  Mutass egy nyugati országot ahol a semmiből előtört gázszerelő felvásárolt egy IT óriást pár hónappal azután, hogy az ország miniszterelnöke összeült annak tulajdonosával.

  [ Szerkesztve ]

 • minek?:S

  őstag

  Az a baj, hogy akik így letámadtak, hogy hádemér.. azok komolyan is gondolják :D Ezek után meg nehogy azt mondják nekem, hogy az a jövő, ahol minden egyes állampolgárnak van beleszólása, illetve korlátlan(leszámítva a felnőttkort) szavazati joga. Annyira szeretem, mikor Mészárossal jönnek.. ha így sem, meg úgy sem marad belföldön a profit(bár erről így végigpörgetve egy kommentet sem láttam), akkor miért irigykednek sokan, hogy nem egy külföldi üzletembernél van, hanem egy magyar, belföldi (báb)üzletembernél?

  Most volt pont a napokban egy cikk, hogy talán Leventének, akinek kellett 700 millió forint, abból 120-at Mészárosék álltak... hasonló cikk a Strabaggal pl mikor volt? Illetve ha már személyes tapasztalat is van, akkor miért van az, hogy amikor anno a Strabag volt fővállalkozó egy építkezésnél, akkor minél kevesebbet akart kifizetni egy alvállalkozónak, és minél több pénzt akart befagyasztani mindenféle mondvacsinált garanciákra hivatkozva, ellentétben a mostani Mészáros-csoporttal, akik szó szerint azonnal és minden további nélkül kifizetik az eléjük rakott számlát?

  Üdv.:M.

 • janeszgol

  veterán

  Ebben tökéletesen igazad van, hogy ha minden külföldi, akkor nekünk semmi sincs. Ezt az elmúlt 30 év igazolta is. Én örülök annak, hogy a kormány szerzi vissza a tulajdonokat, bevásárolja magát ide meg oda.
  Ezt csak a hülye nem tartja jónak, különben csak hitelből ldegélnénk, míg világ a világ.
  De ne aljasodjanak le annyira, amit a Digivel műveltek.

  Huawei: akárhogy alakul a sorsa, a kedvenc telefonmárkám marad. (2012-től ismerem es követem a márkát.)

 • Narxis

  nagyúr

  Neked mi a hiteles? Ez biztos nem lesz az [link] Az, hogy a tulajdonosi kör milyen nemzetiségű nem gazdasági szempont, azért mert a magyar tulajdonos sem gondolkodik másban mint a külföldi, csakis a pénzben. Ennek cáfolatára semmilyen bizonyítékot nem fogsz tudni felmutatni arról nem is beszélve, hogy úgy gazdagodnak magyarországi magánszemélyek, hogy azt a kormány közpénzzel segíti, ilyen a harmdik világban van meg olyan helyeken ahol nemzeti érzelmekre rá lehet játszani ahogy azt teszik veled is. Abból az országnak semmilyen előnye nem lesz, hogy mondjuk a Mészáros Lőrincnek lesz n+1 cége de legalább bejelentkezhet állami megrendelésekre ahol a kutya se fogja nézni, hogy mit és mennyiért csinál majd meg ahogy annak a minőségét se fogja senki megkérdőjelezni. Ami ma Magyarországon van az a Kádár rendszer 2.0.

Hozzászólok Aktív témák