Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • klepto

  addikt

  A Digi tényleg olcsó, amíg szolgáltat, és működik.
  Én rendszeresen el és visszamegyek hozzá. Most éppen az el korszakomban vagyok. Tudod amikor 2 héten keresztül 0Mb/S internet sebességem van 1Gb/s helyett, és a Digi minden nap lerázott, hogy látják a routeremet, és biztosan én vagyok a hülye, vegyek másik gépet; na ne...
  Amikor bejöttek, azonnal átmentem hozzájuk, majd vissza a UPC-hez, amikor az egyik éppen futó, nagyon érdekes sorozat közepén elvették az AXN-t. Aztán megint Digi, és most ismét UPC, mert utálom, ha hülyének néznek, és nem foglalkoznak velem. Egyébként nálunk a UPC a Digihez alakította az árát, az országos ára a csomagnak amiben én vagy kb. 10.990.-Ft, és 6099.-Ft-ot fizetek érte, mert 2 kódkártyát kértem, és a második díja havi 500.-Ft. Tehát az alap 1 tv-s legnagyobb net+tv csomag, alap telefonnal 5590.-Ft, mint a Digi. És azóta nincs gondom a nettel, tv-vel, stb. Szóval hiába olcsó, ha szar, vagy ha nem törődnek az ügyféllel.
  Persze a Telenor állami résztulajdonba kerülése felvet pár kérdést, de majd meglátjuk, hogy mi lesz a vége. Engem 2 dolog érdekel: az ár és a minőség. Minden más csak másodlagos ;)

  Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)

Hozzászólok Aktív témák