- Mozilla Firefox
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- Synology routerek
- UPC: analóg / digitális TV, internet, vezetékes és mobiltelefon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- [Re:] Stream a The Pirate Bay-en
- Aliexpress tapasztalatok
- Gmail
- Invitel (TV, internet, telefon)
- DIGI internet
Hozzászólok Aktív témák
-
minek?:S
őstag
Maradek.. aha.. igy is tobb vagyona van, mint volt, szoval itt mar megbukott a kommented. De meg, ha meg igazad is lenne, hogy kiviszik kulfoldre.. akkor nem tok mindegy, hogy ki viszi ki? Gyurcsanyek, Orbanek vagy Fekete-Gyorek? Szoval en nem ertem.. olyan helyeken hibadzik a kommentjeitek, amire csak szubjektiv valaszokkal lehet valaszolni. Nezd.. vannak tenyek, amiket hiaba akartok, nem lehet figyelmen kivul hagyni. En sem szeretem a Fidesz politikajat, de az ellenzeket megkevesbe.. es ezzel nagyon sokan vannak igy es remelem nagyon sokaig. 2018-ban en is abban a hitben voltam, hogy a valasztas volt Magyarorszag gyasznapja.. de szerencsere tobb tenyezo is bebizonyitotta(tobbek kozott az ellenzeki majomkodasok), hogy epp ellenkezoleg.. ha az ellenzek kerult volna hatalomra, na akkor lett volna gyasz. Tanulmanyozd 1980-tol a magyar gazdasagot egeszen 2019-ig, es majd rajossz, ha van legalabb egy kis "paraszti jozan eszed", nem nekem kell felnyitnom a szemed.. en vasut temaban kezdtem el, es ott is sokkolo volt, amit csinaltak, foleg 2002-2010 kozott. Nem az van, hogy ez a tokeletes.. hanem az, hogy ez a legjobb a lehetosegeink kozul/a legkevesbe szar.
[ Szerkesztve ]
I have spoken ~ Xiaomi Mi 9T@Glacier Blue
Hozzászólok Aktív témák
it A PPF Csoport és az Antenna Hungária bejelentették, hogy az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25%-át.
- [Re:] Nem szabad ám akármivel törölgetni a nanotextúrás Pro Display XDR monitort
- [Re:] Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [Bird:] METRO 2033 REDUX XBOX ONE nyereményjáték sorsolás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- [Re:] The Game Awards 2019 - Íme a nyertesek
- Soundbar, Soundplate, Hangprojektor
- nVidia Maxwell / Pascal / Turing tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- ASUS GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 TURBO Eladó! 79.900.-
- Dell Latitude E5470 14" FULL HD IPS/ATI RADEON M360 4GB/256GB SSD/8GB RAM..
- MSI GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Armor OC Eladó! 144.900.-
- Lenovo Thinkpad T420, 14" HD, i5-2520M (3.2GHz), 8GB RAM, 180GB SSD, DVD író, 6 hónap garanacia
- ÚJ!!! iPhone XR 64GB Blue * GYÁRI FÜGGETLEN * Apple Garancia 2020.03.02-ig * BESZÁMÍTOK!!!