Hozzászólok Aktív témák

 • minek?:S

  őstag

  Viszont, ha a MÁV-nál maradt volna a Cargo, akkor például nem kéne pénzért bérelnie a Starttól, nem kéne a pályahasználatért fizetni... Nyilván az RCH azért "jobb", mint a MÁV-Cargo, mert a MÁV a vontatási feladatokat ugyanazzal a szakadt, korszerűtlen és gazdaságtalan mozdonyparkkal végezte, mint a személyszállítást, holott, ha valóban olyan szakember lett volna akkor a vasútnál, akkor azért lobbizott volna, hogy a Cargo kapja meg a 25(sőt, akár a +25) Traxx-ot, a Start(akkor Trakció) meg kapjon motorvonatokat, EuroSprintereket. Na meg a másik, a karbantartás hiánya volt akkor is, csak akkor még csak pár éve. Nyilván akkor kellene költeni az infrastruktúrára és nem lenne maga a Cargo nyereséges.. de akkor a pálya nem lenne ilyen állapotban és a Start(is) gazdaságosabb lenne, mivel kevesebb késés lenne és kultúráltabb állomások --> több utas. Persze ez csak az ideális eset, ahhoz az kell, hogy ne csak kilopják a vasutat, ahogy teszik azt már 3 évtizede.
  ____

  Nyilván vicces az akkori Szerencsi ízt összehasonlítani a mai Milkáéval.. Menj le Szerencsre és nyugodtan kóstolgasd a palettát... bár még úgy is csak szubjektív véleményt tudsz alkotni, mert mindenkinek más az ízlésvilága.
  ____

  Bocs, de ez a része a hozzászólásodnak meg végképp értelmetlen. Mivel egy szóval sem állítottam, hogy nincs szükség diplomásokra, ezért ezt nem tudod számonkérni rajtam. Viszont csak pár példa az építőiparból: Az egyik diplomás főtervező nem tud különbséget tenni beton és terméskő között. Vagy amikor betervez 16 centi kőzetgyapot szigetelést a marha és te arra tegyél rá egy több száz kilós díszt és megkérdezed tőle, hogy azt mégis hogyan, mire azt kapod válaszul, hogy "oldd meg, te vagy a mester". Vagy amikor minden idiótaság oda van írva a tervrajzon, de az ács értetlenül nézi, mert valahol hiba csúszott a számításokba, értelmezhetetlen, ezért kénytelen a saját feje után menni, meg fafödémnél ~3m fesztávra 18x20-as gerendát ír .. de ott van az is, amikor egy erdőmérnök nem tudja milyen fák vannak az adott területen, mert nem tudja ránézésből megállapítani a fajtáját. És ezek most csak amik így hirtelen reflexből beugrottak, szerintem ez nem sértődöttség, viszont hűen mutatja a katasztrofális oktatási rendszerünket(2010 előttről is és a mostaniról is).

  Drakmusz

  Te amúgy jól vagy? Fáradtnak tűnsz :)) "kormányod".. ez az egy szó elég volt ahhoz, hogy eláruld magad, hogy lövésed sincs a dolgokról, csak próbálsz rugdalózni. Az meg, hogy Lázár mit mond, azt szerinted hol nem sz@rom le? Annak ellenére, hogy azt a videót én is elítéltem akkor is és most is. Migrációs kérdésben a legjobb, ha olyan kamionosoktól tájékozódsz, akik tapasztalták. Tudod az a baj veled(meg a hozzád hasonlókkal), hogy ahogy máris valaki nem a Te véleményedet fújja, akkor csakis Fideszes lehet.. 2018-ban sem a Fideszre szavaztam, idén az EP választásokkor sem. Sőt.. ha most lenne a választás, akkor senkire nem tudnék úgy szavazni, hogy utána melldöngetve jövök ki a fülkéből... de minek is magyarázkodom.. higgy amit akarsz! Csak nem ártana elfogadni azt, hogy aki nem tud azonosulni a baloldallal meg a "mai" liberális eszmékkel, az nem lesz automatikusan Fideszes.

  [ Szerkesztve ]

  I have spoken ~ Xiaomi Mi 9T@Glacier Blue

Hozzászólok Aktív témák