Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • minek?:S

  őstag

  A lényeg, hogy eladták. Külföldre. A nyereségességről szerintem ne is beszéljünk [link] ~100 milliárd forintot kaptunk 2008-ban érte(ez nagyjából kihozta a veszteséget a MÁV-nál, mégis 2012-ben 400 milliárdos veszteségben voltunk és nem 2010-12 között jött össze). Folyamatosan arról szólnak a hírek, hogy az RCH flottát bővít stbstb.. és nem éri meg.. oké. 100 milliárd tudod mire lenne most elég? Segítek: ~20db KISS motorvonatra.. vagyis semmire, nem, hogy 30-40 év.

  "...A szerencsi csokoládégyár?... Várjál, most megpróbálom elképzelni, ahogy a szerencsi csoki versenyre kel a Milkával, anélkül, hogy elröhögném magam. Egyébként nem is ment tönkre, sőt, a Nestlé minden bizonnyal megmentette a céget azzal, hogy felvásárolta..."

  Röhögjél csak, bár szerintem még te sem tudod, hogy min akarsz. Másrészt:

  "...A gyárat 1991-ben vette meg a svájci Nestlé, amely ma italporokat készít Szerencsen. A régi édességek megmentésére 1996-ban alakult a Szerencsi Bonbon Kft. ...". Nagyon meg lett mentve.

  Másrészt a Taurus gumi is olyan, "mint régen".. :U De egyébként igen.. elavultak voltak a berendezések, ezért kellettek volna hozzáértő emberek, akik gondolkodnak is és mondjuk pénzt fektetnek be.. másrészt meg az a baj, hogy a diploma túlságosan túl van értékelve, a szakmunka meg alábecsülve..

  (#196) D347HBR1NG3R

  Most nem tudom, hogy olvasni nem tanultál meg vagy értelmezni vagy pedig hiányos a tudásod :F "bayerzsóti" maximum az újságírásba vitte be ezt az alpári stílust, de arra meg ottvan az a balga Juhász Zoli :DDD

  [ Szerkesztve ]

  I have spoken

Hozzászólok Aktív témák