Hirdetés

 • gabe8719

  senior tag

  Látom túl hatékony volt a lejárató kampányom.. :DDD

  Nekem a közvetlen közelemben összesen 9 darab Samu winyó adta be a kulcsot alig több, mint egy év alatt, ebből 6 db volt, ami 80 gigás, 3 db meg 120as. És mindegyik pontosan ugyanazon forgatókönyv szerint. Ebből három nálam, és kapásból egymás után. A legjobb is másfél évig bírta. Köszönhetően a Samsungnak, összesen több száz giga adatvesztésem van, ennek jelentős része számomra felbecsülhetetlen értékű, beszerezhetetlen anyagok voltak.
  A magam részéről üdvözlöm a hírt, összességében örülök, hogy nem erőltetik ezt tovább, mert az ember cseszheti a három év garanciát, ha egyszer semmilyen adata sincs biztonságban. Az adatoknak off, winyót meg adnak egy másikat garban, ami ugyanolyan f×s. Anno ráadásul egy vagyonba kerültek, összességében ugyan jobbak voltak, mint a valamivel olcsóbb Maxtor, de azért a pénzért amit kértek értük, szerintem ez gyenge eresztés. Úgyhogy pár éve eldöntöttem, hogy soha többet Samsung, a rengeteg, ismerősöknek beszerelt winyók közül egyet tartottam igazi túlélőnek, mígnem 3 hete az is kilehelte a lelkét, és az is ugyanúgy. Egyik bekapcsolásról a másikra egyszer csak nincs boot, majd a másik gépbe átpakolásnál a meghajtóra kattintás után kedvesen közli a gép, hogy a lemez nincs megformázva.. Utólagos adatvisszanyerésnél pedig jó, ha az adatok 5-8%-a volt megmenthető..

  Romlik ugyan a piaci verseny, de a felhasználónak továbbra is az a legjobb, ha nagyobb valószínűséggel vesz minőséget, még ha 2 márkából is kell választania. Szerintem.