Hozzászólok Aktív témák

 • ALI_G

  veterán

  Francba, ilyen papírt jó lett volna venni, ha csak 1 millió Ft értékben is. Hol lehet ilyenben belefogni, ha van vkinek pénze? Szegeden én már használtam ilyen netet, meg voltam is már az irodájukban. Csak sajna 2 éve még ahollaktam Szegeden, nem volt elérhető a LAN netük.

 • bambano

  titán

  LOGOUT blog

  Tőzsdeszámlát kell nyitni hozzá. Bemész tetszőleges általad favorizált bankcsoport bróker szót viselő fiókjába, nyitsz egy tőzsdeszámlát plusz aláírsz egy köteg papírt, majd utalsz rá pénzt. Ezek után vagy te elektronikusan vagy a brókered (akivel személyesen találkoztál az aláíráskor) a te utasításaidnak megfelelő tranzakciókat végez a tőzsdén.

  A szubjektív része a válaszomnak az, hogy nekem azt mondta az apukám, hogy buktás cégbe ne fektessek. Nekem volt tvnetwork kábelnetem és elképzelheted a véleményemet róla, ha axelero adsl lett helyette. Amikor már harmadszor kerestem meg nekik a környező házak közös képviselőjét, mert nem tudták, hogy a saját hálózatuk hol van és melyik darabja romlott el, majd ezek után többször is saját kezűleg tekergettem helyre a kábeleiket, mert akit kiküldtek, ''szakembert'', az odáig nem jutott el, hogy legyen szufla a teszt notebookjában, akkor elhajtottam őket. Számomra a szolgáltatás nem azt jelenti, hogy megcsinálom helyettük a hálózatot és tartom a kapcsolatot az infrastruktúra üzemeltetésében érdekelt emberekkel.

  lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

 • ALI_G

  veterán

  A TVnetwork minőségi munkájával tiszában vagyok. Elég silány, és minden vmit IT-hez konyító ember tud, akinek volt egy rövid idejig is. Ettől még terjed, és így megy fel az ára a tőzsdén. Google papírba kellett volna fektetni annak idején, de arról erősen lecsúsztam, meg a nagy halak úgy is elvitték, ahhoz mi nagyon kicsik vagyunk.
  A másik az OTP papír. A kezdetnél berakott volna az ember 2 misit, mára gazgag lenne/illetve az is, aki vett akkor. Apám mindig ezt hozza fel :D

Hozzászólok Aktív témák