Hirdetés

2018. december 14., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) gzatarra


gzatarra
(újonc)

Kedves leendő SMS lottózók!

Felhívnám a figyelmeteket, hogy ha SMS-ben lottóztok, akkor a tipp megtétele után csak egy dolgotok van: azért imádkozzatok, hogy ne nyerjetek nagyot. Amennyiben ötösötök van akkor a nyerés pillanatában azonnal kapcsoljátok ki a telefonotokat és szintén azonnal rohanjatok el bárhová, olyan helyre, amiről senki sem tud, még a családotok sem. A helyzet ugyanis a következő: a telefontársaság a tipp megtételével pontosan tudja, hogy ki vagyés azt is, hogy mi a tipped. Továbbmegyek, minden sms-ben megtett tippet tudja. Nem kihívás leellenőrizni, hogy a megtett tippek között van-e ötös. Ha van akkor tudják, hogy ki vagy -valamint minden egyebet is - és ráadásul azt is, hogy nagyjából hol van éppen a nyertes. Tehát aki nyert az kiteszi magát annak, hogy a nyerés után percekkel nagydarab fa testápolókkal felszerelt egyének fogják szépen kérni a nyerést igazoló telefont. Te pedig kedves nyertes oda fogod adni. Szóval ez életveszély, mivel ugye nem gondolja senki, hogy a szólgáltatóknál egy olyan rendszergazda sem ül, akinek pl egy csak 500millás nyeremény esetén nem érne meg kapni 100-at egy 3 peces legyomozhatatlan kis feladatért? Tehát aki élni akar az ne nyerjen nagyot SMS-ben megtett tippjeivel....

gzatarra

(#2) Ramius válasza gzatarra (#1) üzenetére


Ramius
(őstag)

Racecam szavaival élve: hülye!

Jó, persze megtörténhet, de ez nem harlem vagy mittudomén mi, hogy ilyenektől kellene tartani. Vagy csak én vagyok nagyon naiv? :D
Egyébként engem ez a veszély nem fenyeget, hogy ilyenre vetemedjek, mert inkább 5 perc egy lottózóban, mint +2 sms. Ígyis nyernek rajtunk pont eleget. A telefontársaság is meg a szerencsejáték rt is.

gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

(#3) Bog válasza gzatarra (#1) üzenetére


Bog
(HÁZIGAZDA)

Kedves fórumtárs,

szerintem ez tök felesleges hangulatkeltés, és teljesen fiktív elképzeléseken alapul.

1. A szolgáltatók NEM látják a SMS központon keresztülmenő SMS-ek szövegét, csak ha kimondottan figyelnek nemzetbiztonsági felszólításra egy adott számot.
2. A cellainformációból nehéz kideríteni, hogy pontosan hol vagy, a cellák nagysága alapján (amely változó, főleg vidéken nagy) nem találnak meg.

Úgyhogy ezek alaptalan dolgok.

Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u

(#4) Ramius válasza Bog (#3) üzenetére


Ramius
(őstag)

Jól leszóltuk szegénykét, pedig ahogy látom csak ezért regisztrált :DDD

gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

(#5) rimbo


rimbo
(kvázi-tag)

A hétvégén már volt is egy kettesem. :)
Ez Isteni jel biztos, a papiros verzión szinte soha nem nyertem.

Kiváncsi vagyok mennyi idő alatt utalják a pénzt.

(#6) gzatarra válasza Bog (#3) üzenetére


gzatarra
(újonc)

Kedves Fórumtársak,

Attól, hogy Ti úgy gondoljátok, hogy amit írtam hülyeség, attól még ez így van. Talán érdemes lenne megkérdezni egy szolgáltatót, hogy mennyire biztonságos ez az SMS tippelés. Én megtettem. Ja és ez nem hangulatkeltés és nem is krimi. Egyébként amit leírtam azt tudja a SzRt. és a mobil szolgáltató is, csak nem mondja. Különösen Bog nevű házigazdának ajánlanám megkérdezni, hogy a szolgáltatók által használt SMSC-kből hova és hogyan tud kijönni az összes rajta átmenő SMS. (Csak mint fiktív elképzelés...) Egyébként igazad van a szolgáltatók tényleg nem látják az smseket csak ha kimondottan figyelnek. Pont ezt mondtam, hogy kimondottan figyelni fognak, hogy ki milyen tippeket tesz.

Szóval kérdezzünk csak meg egy szolgáltatót....

a 2. pontban lévő vélemény igaz is lehet, de tudni azt, hogy Solymos Tóni nevén lévő telefon nyert, ő lakik itt és itt és éppen abba a cellába van bejelentkezve, amelyik az otthonához a legközelebb van...

Ja még annyit, hogy amikor az SzRt. kiírta a pályázatot, hogy milyen rendszerrel lehet SMS-ben szerencsejátékot játszani, akkor ott szakértők magyarázták el, hogy plain SMS-el ezt megcsinálni igen veszélyes. Nem számított.

Maradok 10telettel :W

gzatarra

(#7) Viktor0610 válasza gzatarra (#6) üzenetére


Viktor0610
(Jómunkásember)

Fejezd már be, légy szíves!!! :(((
Amennyiben tartasz ettől, akkor vegyél egy kártyát egy ismerősöd nevére, és irass vele alá egy nyilatkozatot, h. amennyiben nyersz, nem tart ígényt a díjra.
Ennyi.

Egyébként meg nem kötelező ilyen módon játszani.

"Bármennyiért adják ezeket a gyenge kínai kacatokat, úgyse kell. Ebben nincs meg a jóságnak az a foka ami az Apple termékeiben megvan." - LOL :-DDD

(#8) shev7 válasza gzatarra (#6) üzenetére


shev7
(PH! kedvence)

''Pont ezt mondtam, hogy kimondottan figyelni fognak, hogy ki milyen tippeket tesz.''

Mi meg pont azt mondjuk, hogy ez hulyeseg, mert nem tehetik meg... foleg nem a szimpla rendszergazdak...

''ott szakértők magyarázták el, hogy plain SMS-el ezt megcsinálni igen veszélyes. Nem számított.''

Mondjal nem plain sms-t.

Tovabba: ne vegyel sms-ben parkolojegyet, mert tudjak mettol meddig hol fogsz parkolni, nagyjabol tudjak meddig nem leszel az autod kozeleben, azaz mennyi idejuk van feltorni.

Valamint ne vegyel autopalya matricat sem, mert akkor tudjak mikor nem vagy otthon, es mennek betorni.

Sot ne is hasznalj mobiltelefont, mert tudjak merre jarsz.

Akkor jarsz a legjobban, ha kikoltozol egy barlangba a hegyekbe.


:W

[Szerkesztve]

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#9) Bog válasza gzatarra (#6) üzenetére


Bog
(HÁZIGAZDA)

Ismerem az SMSC-k működését, a riportoló és monitorozó eszközöket, és tudom, hogy egy mezei operátor milyen és mennyi adatot láthat. Az SMS szövegét nem. Sőt, tájékoztatlak, hogy az SMS üzenetek kb 5 másodpercet töltenek az SMSC-ben, amíg kipostázásra nem kerülnek, utána törlődnek. Tehát a nyertes SMS-t még csak vissza sem lehet keresni a nyerőszámok alapján a szolgáltató rendszerében, azt csak a fogadó oldalon fogják tudni, hogy honnan jött.

Egy kivétel van, ha a fogadó számra tesz valaki egy olyan monitoring eszközt, amely az összes erre a számra érkező SMS szövegét tárolja. És nyugodtan kijelenthető, hogy ezt sunyiban nem lehet megtenni egy szolgáltató központjában, kivéve ha a teljes hálózatfelügyeleti osztály benne van a buliban. Szerinted ennek mennyi az esélye?

Elég egyértelmű voltam?

Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u

(#10) gzatarra válasza Bog (#9) üzenetére


gzatarra
(újonc)

Fiúk,

Ugye fiúk vagytok? Nem is értem miért vagytok ennyire mérgesek? Főleg rám?
Tulajdonképpen egyedül Bog válasza érdekes, miután igaza van. Az SMSC tényleg így működik és tényleg ez a módja annak, hogy a tippeket összegyűjtse valaki. Talán még annyi tartozna hozzá, hogy az SMSC-kből bizonyos helyekre eleve átkerül a teljes sms forgalom. Ezt a mondatot, kedves mérges társak ne is olvassátok. Ti csak lottózzatok nyugodtan. Egyébként létezhetne, titkosított sms is, csak egy szót írnék: Enigma. Meg lehetne ezt a lottózást teljesen biztonságosan is csinálni, nem is értem miért nem akarják az illetékesek. Ugyanis csak annyit írtam, hogy az smsben megnyert ötösnek a biztonsági szintje nem 100%. nem mondtam, hogy meg fog történni, csupán azt mondtam, hogy a valószínűsége nem 0, hiszen ''ha a fogadó számra tesz valaki egy olyan monitoring eszközt, amely az összes erre a számra érkező SMS szövegét tárolja. És nyugodtan kijelenthető, hogy ezt sunyiban nem lehet megtenni egy szolgáltató központjában'' OK jelentsük ki.

Minden tiszteletem Bog-é aki érdemben szól hozzá.
Aki a barlangba küldött azt külön üdvözlöm. Ott találkozunk...

üdv.

ja én egyáltalán nem lottózom, de ti csak nyugodtan.

gzatarra

(#11) rimbo válasza rimbo (#5) üzenetére


rimbo
(kvázi-tag)

El is felejtettem írni, hogy miután elküldtem az SMS-t, hogy utalják a pénzt, másnap már ott volt a számlán. Szóval legalább nem tartják vissza a pénzt Szerencsjátékék úgy mint a bankok.

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.