Új hozzászólás Aktív témák
-
munky
őstag
állat...
kíváncsi leszek hányan válnak munkanélkülivé az ilyen és hasonló robotok miatt...
[Szerkesztve] -
rdi
veterán
Szerintem nem teljesen így van. Nagyon gyakori, pont kórházak esetében van úgy, hogy a fenntartó és a működést finanszírozó nem egy.
Ráadásul az ilyen fejlesztésekre pályázni is lehet, sok uniós pályázat van (lesz) ilyesmire is akár.
Mint ahogy van már egy kórház Magyarországon, ahol robotok hordják a kaját, meg a szennyest )Fej! Tor! Potroh!
-
finest
őstag
Ha a betegek robotnővértől kérnek majd ágytálat is, az miylen jó lesz! Ti el tudjátok képzelni a gyógyítást robotokal, elszemélytelenítve? Szerintem ez visszataszító. Hülye amerikaiak, amerikai hülyék! -magyarokat nem is említve - A robotsebészetet még megértem, de nem szeretnék olyan kórházban beteg lenni, ahol nem szólnak hozzám, és gépek között kell várni a megváltást.
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
finest
őstag
Majd a robot fog megnyugtatni műtét előtt, ha meg véletlen a budin vagy a látogatót, vagy az üres ágyat viszi helyetted, futhatsz utána. Ha meg belelöttyen a leves, 120-al nyomat végig a folyosón, olyan lesz, mint egy szellemvasút.
Azután véletlen a hullakamrába nyomat műtét helyett, vagy a kremcsibe a kórterem helyett.“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen