• Allien

  veterán

  Talán, esettleg azért lehetne eredményt elérni, mert soha nem tudják elérni a 2 mega kapcsolatot, akkor azt a szerződés szerint ugye NEM tudják teljesíteni, az szerződés szegés. Hiszen, az egy dolog, hogy mennyi a minimum, de ezzel mondjuk lehetne 5 megás kapcsolatot is fizetni, ha jelenleg eléri a minimumot, attól még soha sem fogod elérni a jelenlegi műszaki feltételek melett az 5 megát! Persze, leírni könyebb, mint elérni, hogy 1 megára fizess, a jelenlegiért.
  2. Az most egy dolog, mi volt 1930-ban. De, attól még 1948-tól kezdve, a telefon tabu volt! Több évet kelett rá várni még a 80-s években is (vannak, akik nem felejtenek el ilyen dolgokat)! EZ pedig igen is lemaradás, mert csak a rendszerváltás után kezdtek el komolyabban fejleszteni. Ráadásul, mint nálunk szokás, úgy csinálták meg, hogy legalább 2 éven belül újra keljen vele foglalkozni, ugyanis, az első körben csak annyit tettek, hogy a jelenlegi, meglévő telefon előfizetők régi kábeleit cserélték, az igazi bővités elmaradt. Utánna is, annyit tettek, hogy külsős cégeket bevontak a fejlesztésbe, hogy kenőpénzeket tudjanak zsebre rakni. Ez ma is így működik. Ha ez NEKED nem lemaradás, akkor mi? A 40 év nyugaton arra bőven jó volt, hogy egyrészt, kialakuljon az egészséges konkurenciaharc (nem is beszélve a műszaki háttérről), és a fejekben is ugye ''kicsit'' normálisabban gondolkodnak.
  Ha olvasod shabbarulez hozzászólásait, láthatod, hogy a fejlesztések nem kis összegbe kerülnek, ennek meg KELL térülnie. van olyan, hogy a tcom kiépiti az adsl lehetősségét egy társasházba, de nincsen kereslet rá. Gondolod el, 8 efit tunda rákötni, és max van rajta 1. Mikor térülne meg a beruházás? De, ha mind a 8 foglalt is lesz, azért az is hosszu idő, mire behozza az árát.
  A román példa meg egy dolog, de én nem szeretnék külföldi példákkal jönni, mert mindenütt másképpen működik, a számoknak pedig sokmindenben nincsen igazuk. A statisztika veszélyes fegyver, csak halgass Hofi-t, rájössz.
  5. az állam feladata, jelenleg nem érdekel senkit. Egy darabig nem is fog. Miért is érdekelné a politikusokat? ŐK külön kapnak mindent, ergo, olyan, mint kint amcsiban a lobby. Kapnak egy kicsit innen, egy kicsit onnan.

  6. A managerek pedig igenis sötétek. Ez nem egyenlő a hülyével, bár, jelentős részük az. Attól, hogy sok pénzt kapnak semmire, egy dolog. De, hosszutávon ez visszafelé sül el. Persze, azokat már nem fogja érdekelni, akik jól megszedték magukat, ez TÉNY.:B

  Ami a Te esetedet illeti, nem lehet jól dönteni. Már, amikor csak egy lehetősség volt. Vagy bele ugrasz, vagy nem, max ennyi. Külömben, sok helyre meg a UPC megy be hamarabb, és a t-com utánna kullog.

  Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Pentax K-5 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg