Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Soma01

  veterán

  válasz sirály12 #11 üzenetére

  Természetesen igazad van, csak az itt a gond, hogy a Voda nem internet szolgáltató, hanem mobiltelefon szolgáltató!! A netet meg le lehet mondani ha túl drágának találod és kész, nem egy kötelező szolgáltatás. Az más kérdés és abban igazad is van, hogy ezzel az ''akcióval'' a Voda többet bukott mint nyert (erkölcsileg meg pláne)! Mert így az van a köztudatban, hogy a Voda milyen szemét, meg mindenkit átver. Ezt saját magának köszönheti!!!
  Ha jól tudom, most is korlátlan a net, csak fizesd meg! Egyszóvla ''csak'' árat emelt, de azt viszont tényleg pofátlan mértékben. Vagy ugy volt, hogy lekorlátozta előbb 1GB-ra és onnan semmi, ezért vol a per? Szerintem a korlát miatt volt a vita, nem a 3125ft miatt. Mert az áremelés miatt nem igen lehet perelni. Mert akkor minden áremelésnél lehetne perelni minden szolgáltatót, hogy ''Úúúú, árat emelt, mikor én kötöttem a szerződést, nem ennyi volt!'' Annyi történt, hogy az irreálisan alacsony (a Te szempontodból persze negyon kedvező) árról felemelte az a piaci ár közelébe de még mindig az alá. Azt viszont lehetett tudni - legalábbis én tudtam - hogy amikor elkezdődött, az csak a teszt időszak volt, és majd egyszer lesz ez drágább is, a minősége is olyan volt. Tudom rosszul esik a dolog, de azt mindenkinek fel kell fognia, hogy nem net, hanem telefon előfizetést vett!!

  ''Mondjuk megnézném ha a te hozzáférésedet az egyik napról a másikra lekorlátoznák havi 200Mb-ra. Mit szólnál hozzá? Utána is ezt mondanád??????''

  A Voda nem egyik napról a másikra tette, henem jó előre szólt, hogy mikortól jön az áremelés. Ha mobilon neteznék akkor enegem is elég s*arul érintett volna, az igaz. De én inkább örülnék, hogy eddig ilyen olcsón megúsztam ezt a - valljuk be - extra szolgáltatást és 2 évig olcsón neteztem.
  A net extra szolgáltatás és nem létszükséglet, sajnos magyarországon elég drága a netezés szinte minden formája. Aki nem tudja fizetni ne használja. A vezetékes, telefonos net meg elvileg mindenkinek elérhető, 2500ft 15 óra, 5300ft 40 óra, stb....

  Szóval ha a Voda korlátoz, akkor elitélendő és tegye mindenki számára elérhetővé a korlátlan netet. De az ár sajnos nem egy olyan fix dolog ami nem szokott emelkedni. Ezt senki szemére nem lehet vetni. A véleményem annyi, hogy a Voda szemét volt, hogy így beetetett mindenkit (pláne ha nem éresített ki minden Voda-net felhasználót, hogy emelkedni fog az ár), de az ügyfeleknek se gondolják, hogy a Voda jótékonysági intézmény.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés