Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Soma01

  veterán

  Az igaz, hogy a cégek el vannak szállva, de ebben az esetben én a Voda oldalán állok! Előszöris a legfontosabb dolog, hogy aki aláírta az 1 v. 2 évet az a KÉSZÜLÉK MIATT tette!! A lehetőség adott volt mindenkinek, hogy hűség nélkül is vehet előfizut és akkor lép akkor ki amikor csak akar! Nem ényszerítette senki őket, hogy vegyenek készüléket is. El kellett volna menni, venni Voda SIM-et és mondjuk más elektronikai üzletben meg egy telót. Így le lehet lépni akár másnp is! Ja, hogy úgy drága?? Akkor meg tessék vállalni a hűséget! Ez minden szolgáltatónál így van, nem csak a Voda jár el így.
  Azt sem értem, hogy a bíróság hogyan ítáélette el! Mert az ítélet arról szól tudtommal, hogy nem korlátozhatja a korlátlannnak meghírdetett net hozzáférést. Ok, nem kolátozza már, de az árát persze felemelte. Az ellen meg nem igen lehet perelni. 2 évig meg jó volt 3125-ért a net mi? De még most is a legolcsóbb a többi egész nap használható mobilos nethez képest.
  Az a baj, hogy az emberek nem olvassák el amit aláírnak, aztán meg csak hepáznak, hogy úúúúúú de szemét. A szabályok nem v. helytelen ismerete nem jogosít fel senkit, hogy ne tartsa be őket v. ne vonatkozzon rá!
  A Voda is érthető bizonyos szinten, mert csak a saját érdekeit védi. Ha Te lennél a Voda helyében nem valami hasonlót csinálnál.

Hozzászólok Aktív témák