Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • PEPE85

  senior tag

  Miért nem nyitott senki ennek a hírnek topic-ot? Szerintem nagyon frankó(mondhatjuk praktikus) dolog. Nem kell másolgatni ide, oda, szenvedni vele, elküldöd MMS-ben a képet a megadott számra és máris kész a fénykép és akkor mész érte amikor akarsz, elrakják neked és telefonszám alapján azonosítanak. Én Vodafone-nál vagyok előfizető és ugyan olyan kedvesen, segítőkészen jöttek oda hozzám tegnap este a Mammut-ban, mint az aranykártyás T-mobile-oshoz. HP fotó papírra nyomtatnak és meglepően jól sikerült a kép amit a Nokia 6230-asommal csináltam, de nemsokára váltok 6230i -re és azzal szerintem már tényleg nagyon jó kép fog születni. A fotó papír mérete 165mm X 101mm. Ha normál 4:3-as képről van szó, akkor gondolom fixen mindíg ugyan akkora képet kapunk, de lényeg, hogy az én általam nyomtatott kép pontos nagysága 117mm X 88mm. A papíron látható az én telefonszámom ''+36703175499''-es formában és persze a T-mobil felirat szép színesben. Amennyiben a nyomtatás sikeres volt érkezik egy SMS a telefonra ezzel a szöveggel: ''Tisztelt Ügyfelünk! Az elküldött MMS feldolgozása folyamatban, a kép hamarosan kinyomtatásra kerül. T-Mobile Magyarország Rt.'' Tudom, hogy a szövegben az van, hogy folyamatban, de ezt akkor kaptam meg amikor a kép már a kezemben volt.

  Watch HD movies with Telekom

 • shteer

  félisten

  válasz PEPE85 #1 üzenetére

  megtaláltad:)

  ja, nagyon frankó a szolgáltatás. én is kinyomtattam 1 mms-t mikor mentem a számlámat befizetni. egész jó lett, közelről ugyan pixeles kissé - szintén 6230 :)

  de 1 mms nekem 75 ft-ba kerül, namost próbának jóvolt meg minden de ma már több olyan fotós cég kínál f@sz@ kidolgozást, ahol 32-35 ft egy kép, online feltöltheted és ha lusta vagy elmenni érte, még a posta is kihozza

  persze egész más a dolog ha nem tudod letöltögetni a képeket és csak 1et, esetleg párat szeretnél kézben tartani :)

  amúgy ezért szeretem a t-mobilt, szolgáltatások és ügyfélszolgálat terén az elsők.

  a nokiát meg utálom mert kidobta a 6230i-t:(((

Hozzászólok Aktív témák