Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
#64791808 #15 üzenetére
Hát, ezzel nem mondtál ujdonságot.
Bár, ez sem igaz, mert NEM az egészet vette meg! Mondjuk úgy, a nagyobbik részét, de ezzel sincsen baj! Csak kevesen gondolkodnak kishazánkban, és csak azt látják, hogy drága, meg hogy külföldön ócccsó.
De azt elfelejtik, hogy nem is lehet másképpen (eleve 40 év nagy előny), mert ahoz, hogy a T-com-nak legyen alternatívája, ahoz igenis kábeleket kellene fektetni, ezt pedig nem nagyon fogja bevállalni túl sok cég! Jelenleg t-com-os területen talán egyedül az UPC az, aki IGAZI konkurencia! Aki ezt nem látja az vak, vagy egyszerüen szemellenzőt használ.
Ennél már csak az roszabb, amikor jönnek a külföldi óccsó nettel. Szerintem, akinek ez nem tetszik, az tegyen ellene. A legegyszerübb kiköltözni a rákba, szvsz. Ezzel két legyet egycsapásra, szokták mondani. Ugyanis, a t-com nyereségéből olcsó a németeknél a net!Mivel, a DT pedig veszteséges, legalábbis, azon a területen, és nem globálissan nézve!
Bár, utánna gondolva, azok, akik pl. a Tele2-t emlegetik, azok meg egyszerüen teljessen megvakítottak lettek.Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
törölt tag
Jajj drágáim annyi topicban leírtam már - és bár sokaknak nem mondok újat, a legtöbben még most sem hiszik...
A Deutsche Telekom megvette az ország kommunikációs infrastruktúráját, MINDENESTŐL, államostól GVH-stól, megvette a szükséges embereket, megvett
mindenkit.
Kilóra.
Pont. -
Calibos
addikt
hol lehet erről olvasni? nem találom sehol se, somebody help me!!!
thx -
shev7
veterán
Ez a Chello tema folyamatosan elo jon. A chello igenis korlatlan. Ha 180 gigat toltesz le egy honaban, akkor sem leszel kirugva, es nem kell egy fillerrel sem magasabb havidijat fizetned. A 30gigas utani lekorlatozast fair use policynak hivjak. Es a technologia korlatai miatt van ra szukseg.
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
tényleg érthetetlen, hogy büntetés miért nem volt...
cryptot minden termékemért elfogadom
-
Doviziozo
aktív tag
Gondolom Amerikában lehetne ilyenkor perelni ezerrel, és még nyerne is az adott felhasználó.
(Vagy már rég lekapcsolták volna a sok töltögetés miatt.
)
[Szerkesztve]Forza Rossoneri!
-
badamoa
tag
Megjegyzendő, hogy a UPC Chello is ugyanígy korlátlannak írja a hirdetésekben az internetet. Az üzletkötő kérdésemre pedig azt válaszolta, amikor kerek-perec mondtam neki hogy rossz infot ad, mert igenis van korlát: Ja persze-persze de IDŐBEN KORLÁTLAN! Szerintem meg pofátlanságban korlátlanok az ügyfelekkel. Mikor lesz hogy tisztességes áron tisztességes üzletet ajánlanak, és az ügyfél dönti el mit akar, és mire van pénze. Persze előbb az áraknak kellene tükrözni a szolgáltatás értékét. Kíváncsi vagyok, hogy a TV reklámban látott kiváló minőségű kép hogyan megy el a röhelyesen kicsi feltöltési sebességen. No de jelenleg az a fontos hogy fizess, ne akarj te mindent amit mi kínálunk! És akkor még az On-line TV-röl nem isz beszéltünk, Meg az On-line filmnézésröl. Akkor is extrém felhasználó leszek?. Az én cégem 1 évre előre fizet, adókedvezménnyel. Mi van azokkal? Kirugják? A pénzt nem tudja visszaadni! Itt mi a helyzet?
Nincs más hátra - mint előre
-
ngabor2
nagyúr
''megtiltotta a jogsértő magatartást''. no erre kiváncsi leszek, hogy mit lép a téonlány. szerintem semmit. valami miatt félnek hozzájuk nyúlni. de nem gyártok inkább összeesküvés-elméleteket.
ja, amúgy az adsl mellé kötelezően beköttetendő telefonvonal ügyében van már valami? nem igazán tudom követni a híreket, viszont hamarosan kellene valami szélesvásznú net, vezetékes telefon nélkül.
[Szerkesztve] -
Flashback
addikt
''korlátkanként'' - helyesírási hiba!
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Thomas1
addikt
Ez valóban elég gáz hozzáállás a versenyhivataltol. Észre kéne venniük, hogy már nem monopol piac van, segbe kéne rúgni rendesen a T-Online-t. És az áraikról inkább nem is beszélek, mert nevetségesek. Amennyiért én kapok 2 Megás korlátlan csomagot, náluk kapnék egy korlátos 512-est. Vicc.....
Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
sbazsi
veterán
ha én holnap azt mondom a rendőrnek, sőt, meg is igérem neki becsszóra (
), hogy többet nem hajtok gyorsan, indexelek, és nem megyek át a piroson (...), az hasonlóan együttműködésnek számít, vagy attól még úgyanúgy kapom a csekket?
[Szerkesztve] -
mikk2000
őstag
Na igen, annak a lopásnak az értékét, amit az előfizetők eme megkárosításával elértek, meg kéne szorozni kb 10-el vagy 100-al és ki kéne velük fizettetni. A GVH egyrészt marha lassan reagált, másrészt mi az hogy büntetés semmi? ''Együttműködtek''. Na ja, hány bűnöző van aki ''együttműködik'' mégis hosszú éveket tölt a börtönben? Most már nem csak a T-Online-t, hanem a GVH-t is lehet szidni
-
L3zl13
nagyúr
De miért nincs bírság? Bizos túl sok pénze van az államnak...
Aki hülye, haljon meg!
-
^Bundi^
őstag
erre nem megbüntetni?..ha nem a t-onlányról lenne szó akkor szó nélkül megb@szták volna a bandát kemény pénzekre:S
Nos Omnes Una Manet
Új hozzászólás Aktív témák
it Az extrém használat miatt tavaly bevezetett ADSL-adatforgalmi korlát ellenére is korlátlanként reklámozta csomagjait a szolgáltató.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen program, ami...?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Vicces képek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 10db bontatlan, 1M Ft-os gép - Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 érintő
- Dell 5500 Laptop 15,6" FHD/i5-8Gen/MS Office/DDR4 16Gb/256GB SSD/HDMI/USB-C/CAM 1Év Gari 27% Áfás!
- Ayaneo Pocket S android kézikonzol
- HP 640 G4 Laptop 14" FHD/i5-8Gen/MS Office/DDR4 8Gb/256GB SSD/HDMI/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfás!
- AirPods 4 sima és aktív zajkioltásos - bontatlan, 1 év Apple garancia