Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kolléga részben igazad van, és egy picit félre is értetted, amit írtam.
Az egy dolog, hgoy az ember nem olvassa el az apróbetűs részt, és ráfizet, de én nem erről írtam.
Tegyük fel, hogy amit olcsóbbnak nevezünk, az TÉNYLEG, VALÓBAN olcsóbb!
Hosszú távon is olcsóbb, mindenhogy olcsóbb!
Anyagilag tehát valóban az a kedvezőbb döntés. Amiről én írok, az az, hogy miylen az átlag magyar ember. Az anyját eladná két forintért, tehát elmegy ahhoz a céghez, aki olcsóbb. Továbbá nem ér meg neki havi szinten 100 forintot, hogy:
- ne köpjék le, emberszámba vegyék
- ha befárad az üfsz-ra, akkor ne úgy kezdjék a mondatot, hogy ''na mit akar...''
- minimálisan korrektek legyenek
-
-
-...
És így tovább. Amíg az emberek nem veszik észre, hogy a ''szolgáltatás'' mint olyan az mindig egy komplex dolog, és csak azt látják, hogy x forintért y izét kapok, és nem nézik mellé, hogy hogyan, vagy nem fontos nekik, mert két forintért saját magukat is eladják, nem csak anyjukat, addig itt semmiféle változás nem lesz.
A legborzasztóbb az, hogy valljuk be őszintén: a multinak van igaza! -
törölt tag
Hátháthát kollégák!
Most olvasom a cikket figyelmesen!
2 millió? Hát ezért kár volt megbüntetni őket, kár a papírmunkáért is. Ha 200 millió, akkor értem a büntetést (általában, nem kifejezetten a jelen esetre gondolok), nade így...
Ez megmondom micsoda. Lejátszott meccs, két eset van:
1., Ez a büntetési nagyságrend, a Voda csinál amit akar, és már előre letétbe helyezi a büntetést.
2., Lezsírozott dolog, ennyi lesz. Büntetés letétben.
Mindegy melyik verzió, a Voda ezt már a kampányköltségekbe bele is kalkulálta.
Ezzel semmi gond nem lenne, ha:
1., magyarországon úgy élnének az emberek (ne menjünk bele, hogy kinek a hibájából nem), hogy teljesen mindegy lenne, melyik szolgáltatóhoz megyek. Szarok az árakra, ez szimpi, ez tűnik korrektnek, megye ehhez. Nem így van.
2., Lenne egy éles határ reklámok tekintetében. EZT szabad, AZT nem. Ha EZT használod, akkor oké. Ha AZT, akkor a tavalyi éves nyereséged 30%-át helyből befizeted állam bácsinak.
Végezetül:
''Minden multicég annyira mocsok, amennyire az állam arra lehetőséget ad.'' by Apám -
nagyúr
Elég kicsi büntetés, nagy baki nem lehetett. A Vodának ez lóf.
Szerintem bőven többet nyert kamureklámmal így is a Voda, és ezen el kellene gondolkodni a GVH-nak.Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
Thomas1
addikt
Teljes mértékben egyetértek Veled.
Az emberek 99%-a ahhoz a szolgáltatóhoz megy, ahol 2-3 Ft-tal olcsóbban beszél. A kisbetűs részt, ami általában a lényeg szokott lenni, nagyon kevesen olvassák el, vagy csak akkor olvassák, amikor már késő, és kiderül, hogy az az olcsó telefonálás mégsem olyan olcsó.
Az ilyen zsebpénz jellegű büntetéseket pedig én sem értem, egy ilyen húzással a voda nem 2 misit keresett a gyanútlan fogyasztókon, hanem ennek a többszörösét.
És igen, ez szigorűan az üzletről szól, üzleti-etikettnek itt nyoma sincs.Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
törölt tag
''csak azt nem értem, hogy a saját megukról kialakított kép miért nem érdekli őket?!''
hadd idézzek nagyokat:
''Nem butaság ez, hanem üzlet.''
Lényegében megváltaszoltad magadnak. Őket nem a hírnevük érdekli, hanem a profit, szigorúan a profit. A szimpátia döntően befolyásol? Egy politikai választásnál lehet. Egy telefontársaságnál CSAK és KIZÁRÓLAG az ár befolyásol. Hogy ez nem így van? Igen, nálad nem. Meg nálam sem, meg még 10 ezer embernél nem. A többi 10 milliónál igen.
Sajnos.
POnt. -
marcee
addikt
Nem butaság ez, hanem üzlet. Ki volt ez találva. Talán éppen azért merték meglépni, mert tudták előre, hogy ilyen lassú és enyhe lesz a reakció.
Az ilyen alamizsna mértékű büntetések nem tartanak vissza egy multit a szabályok megszegésétől az tiszta sor, csak azt nem értem, hogy a saját megukról kialakított kép miért nem érdekli őket?! Magamról ugyanis biztosan tudom, hogy a szimpátia is (döntően?) befolyásolja a választásomat.\m/
-
PrinczA
őstag
''2005 júliusában és augusztusában egyes reklámjaival''
7-8 honapos keses, ez rajtunk mit segt?
iert nem lehet meg a csirajaban elfojtani a butasagot, na min1, ugyis mindig a fogyaszto szivja meg, aztan meg szivhatja a fogat
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Egy csokor, friss Galaxy S25 render
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Microsoft Excel topic
- iPhone topik
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- További aktív témák...
- 10db bontatlan, 1M Ft-os gép - Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 érintő
- Dell 5500 Laptop 15,6" FHD/i5-8Gen/MS Office/DDR4 16Gb/256GB SSD/HDMI/USB-C/CAM 1Év Gari 27% Áfás!
- Ayaneo Pocket S android kézikonzol
- HP 640 G4 Laptop 14" FHD/i5-8Gen/MS Office/DDR4 8Gb/256GB SSD/HDMI/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfás!
- AirPods 4 sima és aktív zajkioltásos - bontatlan, 1 év Apple garancia