Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Kraptor

  őstag

  válasz vtechun #19 üzenetére

  TVNEtes IPTVn lesz magyar pornó csati is by Kovi:):):

  Amint azt már előre beharangoztuk, IPTV alapú tévécsatornát indított Kovi és a TVnet, az ismert internetszolgáltató. Az adás megindítását a Mester saját kezűleg végezte el ma délelőtt negyed tizenkettőkor, az A38 hajón, egy sajtótájékoztató keretén belül - az első film a Bujaság kertje volt.

  Az eseményen hihetetlen hostess-csapat várta a megjelenteket (lásd például fenti második képünket, és ez még nem a teljes igazság...), Kovit pedig szokás szerint elkísérte néhány nagyágyú: Victoria Swinger, Sandra Parker és Claudia Ferrari. Megfigyeltük, hogy Kovi telefonja az ABBA együttes Money, Money című számát játssza csengőhangként, és közhírré tesszük ezúton is, hogy a LUXx arcot keres a tévécsatornához - mától kezdődően egy hónapig lehet jelentkezni a feladatra az arc@luxxtv.hu címen.

  Az adás vételéhez a TVnettel kell szerződést kötni, és venni tőlük egy set top boxot - a dolog ezután úgy működik, mint egy hagyományos tévé, internethez, böngészőhöz nem sok köze van. Nemcsak Kovi csatornáját, hanem sok más egyéb tévécsatornát is közvetítenek rajta keresztül, tehát a kábeltévé-előfizetést teljes egészében kiváltja ez a megoldás.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés