Hirdetés
Hozzászólok Aktív témák
-
micko
csendes tag
válasz
Celithrandi #23 üzenetére
Na erre én is kíváncsi lennék. Bár a T-sek elküldtek amikor jelenkeztem a tesztre.
// noha budai vagyok... Biztos csak egy központban vannak bent. a XI. ker.-ben.//
Amit eddig láttam belőle, az csili-vili képek, és fullos menük.
Amit hallottam róla, az annyi, hogy negyed óráig bootol, MS a op rendszere.
És ha nem is a kék halálról híres, de naponta, vagy félnaponta összeszakad.
- Valóban igaz ez?
Nekem TVnetes TVtv-t van lehetőségem tesztelni, és azt tudom mondani, hogy lassan 6-dik napja megy. Napközben nem látom, de minden este tökéletesen működik.
- Alternatív op.rendszere van. A Set top box 2.4 kernelt futtat. Ez több mint biztosíték a számomra a stabil működést illetően.
- Nem olyan csili vili, és nincs annyi funkció, de ha vissza akarom nézni a műsort, akkor másodpercre pontosan ott és azt kezdi el lejátszani amit beállítok.
- Nem szakad meg a film közben, visszanézhetem a krimit, vagy megnézhetem többször is egymás után, felvehetem a kedvenc, vagy számomra érdekes jelenetet, kihagyhatom a reklámot. /Ami néha az őrületbe képes kergetni a tisztítószeres agymosásáva-,./ Zizzzz!!
MickÓMickÓ
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
it Több hónapos tesztidőszak, majd a szeptemberi nyilvános próbaüzem után élesben is elindul a T-Home TV.
- [Re:] Galaxy S20 FE 128GB kártyafüggetlen
- Google Wear OS (Android Wear) okosórák topicja
- Windows 7
- [Re:] Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- [Re:] Prestigio Multipad 4 ultra quad 8.0 3g
- BestBuy topik
- [Re:] Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- [Re:] Meggyötörték a Galaxy S21 Ultrát
- Laza koronavírus topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- LG 24" IPS LED AMD FreeSync Full HD Monitor 24MP59G-P Display Port
- [VIDEÓKÁRTYÁK A KÉSZLET EREJÉIG!] - RTX 3070 - RTX 3090 - RX 6800 - RX 6900 XT
- Újszerű Acer Switch Alpha 12 érintős Windows Tablet Pc 12” -70% i3-6006U 4Gb 128Gb SSD QHD Retina
- szuper áron! 40A7 Lenovo ThinkPad USB 3.0 Pro Dock (FRU: 03X6897)
- HP ProBook 4540s 15,6 HD /Intel core i3-3110m / 4GB ram / 120gb ssd / ÚJ akku / magyar bill / Window
Állásajánlatok
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: NISZ Zrt.
Város: Budapest