Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
''Mindenki tudja, hogy az Internet Explorer nem túl biztonságos.''
nebaszki, én nem tudtam.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
további 30 rés van, de ezt a hekkerek nem osztják meg.
hurrá, bravó. letörném az összes kezét a ge**be
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
tupacamaru
veterán
Nem hiszem hogy a mai világban lehet-e egyáltalán azt mondani hogy valami biztonságos. Régen mindenféle védelem nélkül el lehetett lenni, de ma már! Szerintem egyik böngésző sem biztonságosabb a másiknál, de mások biztos nem így gondolják.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
moonman
titán
válasz tupacamaru #4 üzenetére
régen az használt számítógépet, aki értett hozzá. aztán egyre több embernek lett, otthon is, és lassan felismerték, hogy egyre könnyebb megetetni őket.
ma már minden idióta számítógépezik, és ha valami szart magára ránt rögtön anyázik a rendszer biztonsága miatt.
nekem csak az ütötte meg a fülem, hogy az ie rakásszar, nade a róka! hát az is.
szóval ez eléggé furán jött ki, főleg azok után, hogy bugróka csapat microsoftnál járt átvenni a protected mode és phishing technológiát. namindegy, ha sikerül Vista-kompatibilisre megcsinálni, akkor nagyjából tökmindegy lesz, melyiket használod védett módban. onnantól szimpátia kérdése.
[Szerkesztve] -
moonman
titán
válasz paramparya #6 üzenetére
namondjuk olyan ie-hez is van
-
moonman
titán
válasz paramparya #11 üzenetére
igen, meg szökőkút kiskacsákkal sincs.
-
PrinczA
őstag
létezik még a Lynx nevü böngészó?
Bizisten áttérek -
Forest_roby
őstag
jehhh..... links2 rullz!
-=Legyél Laza!=- __ ''Have you tried turning it off and on again?'' __ ''Is it definitely plugged in?'' /o\ :D:D
-
twollah
nagyúr
Ahogy kezd a Firefox nepszeru lenni ugy kezd egyre jobban a rosszindulatu emberek szeme ele kerulni.
Amig csak par szazaleknyi fanatikus hasznalta addig nem volt ertelme foglalkozni vele, de most, hogy mar az IEhez kepes szep szeletet kanyaritott a bongeszotortabol erdemes mar foglalkozni vele.
A megoldas az nincs, minden browserben van hiba, csak meg nem derult ki.
Vmi Linux Live CDrol kene, kellene maszkalni a halon, es akkor nem lenne ennyi problema. -
Bubee82
őstag
Lehet h tudatlan vagyok de mégis mióta van a hekkereknek konferenciájuk?? Ezt nagyon nem értem. Ha jól tudom a hekkerkedés elég erősen illegális tevékenység...
-
FTeR
addikt
válasz paramparya #11 üzenetére
adblcok jellegű szűrő ezerféle van. jóval korábban is voltak, mint ahogy az ff megjelent...
-
ngabor2
nagyúr
a hackerek a szó eredeti értelmében (ahogy én is használni szoktam) azok, akik az adott programot olyan mértékben ismerik, hogy képesek a hibákat feltárni és jó esetben javítani. akik a károkat okozzák, azok a crackerek. csak egy időben a ''szak''sajtó összemosta a 2 szó jelentését, azóta a ''gonoszokra'' is a hacker szót használják.
remélem egy darabig még nem fognak a hibát kihasználó gonoszságok elterjedni, legalább a javítás elkészültéig. leginkább azért, mert ie nincs linux alá, az operát meg ''lusta vagyok megtanulni''. és remélem, hogy a hackerek a további 30 hibát nem a nagyközönségnek, hanem a fejlesztőknek átadtják, sőt, velük is együttműködnek, hogy egy igazán jó böngészőt hozzanak össze.
annak, aki meg azt mondja, hogy az A böngésző jobb/biztosnságosabb, mint a B, annak figyelmébe ajánlom, hogy hibátlan program nem létezik, csak olyan hiba, amit még nem fedeztek fel. minél népszerűbb egy progi, annál könnyebb a hibákra ráakadni, hisz annál többen nézik. de ha népszerű, akkor jó esetben hamarabb is kerül a hiba javításra. és itt most direkt nem írtam böngészőneveket, mert egyik se rosszabb a másiknál, legfeljebb van, amelyikben (eddig) kevesebb/kevésbé kritikus hibát találtak és javítottak. -
WN31RD
addikt
Érdekes fejlemény: [link]
Talán mégsem létezik az a kritikus hiba...''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''
-
fishi
tag
De jó lenne, ha nem lenne gáz... Már kezdtem elgondolkodni, hogy mi lesz, ha át kell majd térnem Operára, de ott gondolom nincs megfelelője a 'Fetch URL in new tab', meg hasonló _valóban_ hasznos ff kiegészítésnek... (Szóljatok, ha mégis!)
[Szerkesztve]Dare2Live (DVD lemezekről): ''elképzelhető, hogy 100 év múlva is megtudom nézni amit ma kiírok?'' - perempe: ''Te valószínűleg már nem. Bár ahogy manapság az orvostudomány fejlődik...''
-
WN31RD
addikt
Itt nem arról van szó, hogy nem (illetve nehezen) reprodukálható a hiba (távoli kódvégrehajtás), hanem arról, hogy a felfedezője később úgy nyilatkozott, hogy viccnek szánta az egészet. Kétlem, hogy a Secunia-n nyilvántartott hibák esetében ez tipikus lenne, sőt...
''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''
-
WN31RD
addikt
Nem gondolom, hogy nagy jelentősége van annak, hogy speciel ez a hiba tényleg létezik-e. A lehetőség megvan hasonló hibákra, és egészen biztosan találni is fognak még nem egyet (nem csak a Firefox-ban), tehát érdemes előre gondolkodnia annak, aki csökkenteni szeretné az efféle kockázatot.
''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''
-
fishi
tag
Természetesen pusztán egy hiba létezésének szerintem sincs nagy jelentősége. Én arra gondoltam, hogyha nem, vagy csak nagyon hosszú idő után lett volna javítható a hiba.
Dare2Live (DVD lemezekről): ''elképzelhető, hogy 100 év múlva is megtudom nézni amit ma kiírok?'' - perempe: ''Te valószínűleg már nem. Bár ahogy manapság az orvostudomány fejlődik...''
Új hozzászólás Aktív témák
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- Samsung s24
- LEGO klub
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Fa előlapot kapott az ASUS legfrissebb, ProArt sorozatú miditornya
- iGO Primo
- GTA V
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest