Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • shabbarulez

  őstag

  Ha ez így lesz akkor úgy tűnik az egységes brand kialakításáról korábban írt gondolataim talán bejönnek. Már csak a kérdés hogy fog ez kinézni a gyakorlatban. A közös brandre nekem két tippem van. Vagy egy teljesen új név vagy a Pantelé. Üzleti fronton a Pantel név még jól csend, lakossági fronton viszont kevésbé ismert épp ezért túl sok negatívum sem kapcsolódik hozzá, ellentétben az Invitel, Hungarotel nevekkel.

  Kíváncsi leszek most akkor ezzel két koncesszís területtel csökkeni fog-t a jelenlegi öt hisz a Tíkom meg az Emitel beintegrálását tervezi. Ez gondolom új RUO, RIO-kat fog majd jelenteni.

  Hosszú távon kíváncsi leszek erre a HTCC brandre. A tulajdonos TDC már évek óta szabadulni akart a Hungaroteltől, de nem sikerült neki. A TDC jővőbeli terveibe pedig nem fér bele, nekik a skandináv északi régióban lévő érdekeltségeikkel vannak csak terveit épp ezért pl. a nyugat európai érdekeltségeket: német, svájci talán még olasz is az utóbbi időkben eladták, csak ettől a keleti európai magányosan árválkodó HTCC-től nem sikerült.

  Gondolom a felvásárlások hátterében is az áll hogy eladhatóbbá tegyék, ha már a kis Hungarotel senkinek nem kellett. De szerintem ahhoz még az egységes brandbe fogás is kevés lesz. Kellene még hozzá egy mobil érdekeltség vásárlás és a Tíkom területén a 67 POP-pal lefedett város minden központjában be kellene települni LLU-val. Ha ez megtörténne akkor már elég jelentős piaci erővel rendelkező alternatívként már sokkal vonzóbb célpontként tudná értékesítei HTCC-t a TDC.

  Pantel LLU is nagyon lassan bővül. Mire mind a 67 POP-pal rendelkező város közes összes központjába betelepülnek az ilyen tempó mellett ahogy eddig haladtak 4-5 évbe is bele fog telni.

  Kíváncsi leszek hogy be mer-e majd vállalni a közös brandben egy egységes szélessávú csomag kínálatot a HTCC és nem lesz az mint most hogy LLU-ban Tíkomnál olcsóbban többet adnak mint a hazai vízeken. És ezt mindenféle trükközéssel oldották meg a különálló leányok által. Ha lenne egy egységes brand akkor nehezebb lenne kimagyarázni miért is van a területi megkülönböztetés.

 • Kantorpe

  tag

  Amikor ezt meghalottam akkor ennyi jutott eszembe :

  URISTEN, fusson ki merre lat......

  Amit a htcc , hungarotel neven muvelt, arra meg szo sem letezik.

  Minden élő megöregszik, minden tulajdon elenyészik...

Hozzászólok Aktív témák