Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
Lehet a filter:max nagyon okos, de a helyesírás, meg a céges weblap ellenőrzés biztos nem a fő profilja...
Idézet a [link]-ről:
2006. 02. 08.
A filter:max harcot hirdet a hazai SPAM- és vírusküldők ellen, egyúttal feljelenti a UPC-t a hálózaából kiinduló támadások miatt.League of Legends: spambox
-
Jim Tonic
nagyúr
Ez csak elírás. Ilyenen mióért akadsz fent?
A UPC tényleg nem tesz semmit a spamek ellen. Egyik emailfiókomba bapi 150 spam érkezik, és nem szűrik. Gyaníthatóan az emailcím korábbi tulajdonosa volt béna, nekem a Thunderbird kiszűri. Viszont feltűnhetne a UPC-nek, hogy support@, admin@, info@, webmaster@chello.hu címekről naponta többtíz kéretlen levelet kapok. Abszlút semmi szűrés. Egy utolsó ingyenes email-szolgáltató is többet tesz az ügyben.Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
mzoty
csendes tag
hmm... nekem csupán az tűnt fel hogy az UPC Magyarország KFt - nek nem erőssége az együtműködés. Bár jelen esetben lehetséges az is hogy ''valaki elnézet valamit'' vagy hozzá nem értés miatt történt félreértés, mert mondjuk akit éppen felhívtak a filter:max osok a UPC ügyfélszolgálatán - magyarán szólva - lövése nem volt aról hogy mit akarnak mondani neki ígyhát felejtősbe tette a dolgot. Utána ment az ímél de ugye a telefonokról meg hallgattak. A jobb kéz nem tudja mit csinál a bal - vagy fordítva, kinek hogy tetszik. Ez tipikus a magyarországon működő multi cégeknél. (lehet hogy másol is, nem tudom)
az internet rosz, rossz, rossszz.....
-
Jim Tonic
nagyúr
-
Apollo17hu
őstag
Szerintem egész jó a UPC szűrője. Amióta lehetőség van a használatára, a napi 3-4 spam havi 1-2-re redukálódott.
Új hozzászólás Aktív témák
it Egy hazai it-biztonsági cég az internetszolgáltatókkal karöltve küzdene a spamek és vírusok ellen. A UPC a közönyével húzta ki a gyufát, a feljelentő pedig a közleményével.
- 2023 Apple Mac Mini M2 8/10 8GB/256GB SSD - Bontatlan! ÚJ! Átvehető!
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Üzleti Laptop 14" -50% AMD Ryzen 5 PRO 4650U 16Gb 256GB SSD FHD IPS HUNBILL
- Nintendo Switch V2 CFW 2568GB okosított + Atmosphere + PixelShop
- Új Dell Inspiron 15 "Kis Gamer" Laptop -35% Bivaly i5-1135G7 4Magos 8Gb 512GB SSD FULLHD IPS
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3050Ti 4GB FHD 144Hz!
Állásajánlatok
Cég: Streamnet Zrt.
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest