Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • ReJim

  őstag

  ''tovabba kerlek, ne irj ilyeneket (''A Vista-hoz jelenleg nem igazán létezik elég erős vas''), amig nem probaltad ki''

  miért te kipróbáltad ezt az ablakkezelőt sipi által leírt konfiguráción?!? :U mert te is azt mondtad, hogy nem megy...

  jó értem, hogy nem menne átlátszó ablakos quake+video+kocka, de vajon ugyan ezek a programok, ugyan így átlátszóan, minden effektel vajon mennének a vistában egy nem überbrutál gépen is? :U

  písssz, nó vár... (maradjon meg egy linuxos cikknek ne menjen át ablak-pingvin harcba.)

  és hogy mire lehet jó az átlátszó ablak? :U mondjuk én gépnél vagyok akkor vagy netezek (50%) vagy terminálnál hegesztek valamit (40%) - egyéb nem érdekes (5%).
  ha terminál klel, eleve nem váltok el a grafikus környezettől, mert közben tudok másra is figyelni. jelenleg is átlátszó a terminálom, csak nem megyek vele sokra, mert cask a hátteret látom, az ablak mögötti ablakot nem látom... nos ha mondjuk egy átlag *nix-os usert nézünk: éppen le akarja fordítani valamelyik progit/vagy valami terminálos irc klienst használ, de közben TV-t/filmet is nézni akar. a terminál-ablaknak teljes képernyőn kell lenni, hogy elég sokmindent látni tudjon az ember. nos ha ez az átlag user nem érné el az ilyesfajta átlátszóságot, mert a project vezetője kivette a forrásból ez a ficsőrt (átag usernek nem kell - majd megírja magának ;]) akkor próbálkozhat 2 videókártyával, vagy 2 kimenetes videokártyával és 2 monitorral. amitől meg miért lenne átlag user.

  persze most lehet támadni is ezt az érvet, de akkor is azt mondom, hogy a ''project vezető'' gonosz ms párti! ;]

  [Szerkesztve]

  </end.?>

 • ReJim

  őstag

  válasz VladimirR #23 üzenetére

  [vérszem]
  az elejét inkább rádhagyom (10sort töröltem:) úgysem lett volna értelmes.)

  ''tovabba azt aruld mar el nekem, hogy hogy a hala retkes peniszeben jon ide a vista?''
  nem tudom, te kezted! vagy nem emlékszel? Bővebben: [link] :P

  azon, hogy ennek milyen hw-igenye lesz (attetszo ogl alkalmazas, alatta video, mindez egy forgathato kocka elen) az sem valtoztatna, ha holnap billgecc bejelentene, hogy buzi, es jon magyarorszagra, es sorban vegigdug mindenkit, kezdve Veled
  :) az lesz a jó, te meg majd elkapod a kis billy-t? ;]

  lehetne esetleg valami massal is ervelni, mint hogy ''de a pistike is belerugott''?
  és te tudnál másfajta véleményt produkálni? akárhányszor a linuxról van szó az van, hogy ez is van win-re, az is van win-re, a linux userek így szarok, szarfos linux, minek az egy átlag usernek. most beújjítottál :C már linuxos re cikkekben is flame-elsz. :) (álszntkcsg)

  es ne gyere Te is azzal, hogy mire jo az atlatszo ablak - atlatszo ablak ezer eve letezik, ehhez az egeszhez max annyi koze van, hogy ebben IS hasznalhato ez a ficsor (meg meg millio mas helyen, ettol teljesen fuggetlenul
  Az átlátszó ablak tényleg ezer éve létezik (én nem is mondtam, hogy új), csak eddig még nem találkoztam ezzel a félével, hogy a másik ablak láccik mögötte. (talán az enlightenment [link] használta eddig ezt. mod: nem nem használja: [link])
  pár hónapja beszélgettem eddie303-al beszélgettem az átlátszó ablakokról, ő pl azt mondta, hogy eddig nem találkozott olyannal ami nem a hátteret mutatná.

  szóval számomra ez a megvalósítás új volt. (lehet Számodra nem volt új, mert windows így használja már rég óta. de linuxba nincs szerintem, vagy tudsz mutatni?)


  - szoval erre kar volt ennyi betut pazarolnod
  - akkor irj, ha oilyasvalamit akarsz mondani, aminek valoban van ertelme is, nem pedig csak verszemet kaptal

  - a barátnőmtől nem akarsz bocsánatot kérni a nevemben? ha már így belejöttél, és gondolkodsz a nevemben is... :F

  [/vérszem]
  de szerintem hadjuk egymást linux-windows témában /IGNORE

  [Szerkesztve]

  </end.?>

 • ReJim

  őstag

  válasz FTeR #28 üzenetére

  mondjuk szerintem ő nem arra gondolt, hanem amikor feljön egy figylemeztető (alert) ablak. pl: ''a program szabálytalan bűveletet hajtott végre és leállt''

  </end.?>

Hozzászólok Aktív témák