Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Sipi

  addikt

  válasz VladimirR #8 üzenetére

  Nem mondtam olyat, hogy az xgl-compiz találta fel a spanyolviaszt.
  Mindezek egy része korábban is létezett. Két apró problémával:

  - ezek a kiegészítők nem a Windows részei, így klasszul fejre tudják állítanipl. az átírt explorer.exe-vel
  - iszonyatosan zabálják az erőforrásokat

  Ezek értelmetlen dolgok, valóban. Ne is így nézd. Tekints rá így: ujjgyakorlatként pár ember írt egy olyat, aminek a demo videója kb. 11 perces. Ennek a videónak kb. az első perce az, amit a Vista is tud. Az összes többi jóval túlmuitat rajta.
  A Vista-hoz jelenleg nem igazán létezik elég erős vas.

  Én sem hiszem, hogy akadásmentesen elvégezhető lenne. Remélem, nem gondoltad komolyan a kérdést - az én gépemen a q3 maga fullra lefogja a gépet. Innentől nincs értelme a kérdésnek...
  Amit én mondtam: ez NEM igényel túlzott erőforrásokat. Mivel lényegében mindent OpenGL-ben, vagyis a grafkártyával végeztet, ezek a csicsák nem nagyon terhelik magát a rendszert. Az én gépemen nem fut minden ugyanilyen szépen. De egy mai gép szépen viszi - mint ahogy az összes többi, ennek töredékét megvalósító program a mai gépeken is szépen tud szaggatni.

  Egyébként pl. a nem egyenes vonalban közlekedő ablak szerintem valami piszkálódás lehet, ugyanis ilyenről szó sincs. Érdemes megnézni a compiz bemutató videóját. Az ablak oda megy, ahova akarod, csak egy kicsit közben ''viháncol'' a kurzor alatt.

  Sipi

  Mont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!

Hozzászólok Aktív témák