Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • ReJim

  őstag

  ''tovabba kerlek, ne irj ilyeneket (''A Vista-hoz jelenleg nem igazán létezik elég erős vas''), amig nem probaltad ki''

  miért te kipróbáltad ezt az ablakkezelőt sipi által leírt konfiguráción?!? :U mert te is azt mondtad, hogy nem megy...

  jó értem, hogy nem menne átlátszó ablakos quake+video+kocka, de vajon ugyan ezek a programok, ugyan így átlátszóan, minden effektel vajon mennének a vistában egy nem überbrutál gépen is? :U

  písssz, nó vár... (maradjon meg egy linuxos cikknek ne menjen át ablak-pingvin harcba.)

  és hogy mire lehet jó az átlátszó ablak? :U mondjuk én gépnél vagyok akkor vagy netezek (50%) vagy terminálnál hegesztek valamit (40%) - egyéb nem érdekes (5%).
  ha terminál klel, eleve nem váltok el a grafikus környezettől, mert közben tudok másra is figyelni. jelenleg is átlátszó a terminálom, csak nem megyek vele sokra, mert cask a hátteret látom, az ablak mögötti ablakot nem látom... nos ha mondjuk egy átlag *nix-os usert nézünk: éppen le akarja fordítani valamelyik progit/vagy valami terminálos irc klienst használ, de közben TV-t/filmet is nézni akar. a terminál-ablaknak teljes képernyőn kell lenni, hogy elég sokmindent látni tudjon az ember. nos ha ez az átlag user nem érné el az ilyesfajta átlátszóságot, mert a project vezetője kivette a forrásból ez a ficsőrt (átag usernek nem kell - majd megírja magának ;]) akkor próbálkozhat 2 videókártyával, vagy 2 kimenetes videokártyával és 2 monitorral. amitől meg miért lenne átlag user.

  persze most lehet támadni is ezt az érvet, de akkor is azt mondom, hogy a ''project vezető'' gonosz ms párti! ;]

  [Szerkesztve]

  </end.?>

Hozzászólok Aktív témák