Új hozzászólás Aktív témák
-
nap
addikt
Remelem az Oktatási Minisztérium Projekttanácsa kimondja, hogy csak normalis kiosztasu billentyuzetet mellekelhetnek a szamitogepekhez, es nem hagyjak hogy fiatalok tomegei verjek szet a munkara teljesen alkalmatlan eszkozoket, ezaltal onmagukra szegyent es anyagi romlast hozva.
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
^Bundi^
senior tag
anyám iskolaigazgató és belelátok az ilyen legolcsóbb ajánlatokba..
namost..az iskola csak innen vásárolhat, mert elvileg ez a legolcsóbb..
de pesten sztem még a legdrágább kisker is olcsóbb mint ezek..vmi iszonyatos árak vannak helyenként..majd bemegyek a gépéhez és onnan linkelek párat, mert ez elszomorítóNos Omnes Una Manet
-
róland
veterán
Kiindulási alap: Minden közbeszerzésdrágább árat ad, mintha ugyanazt a terméket a szabad piacon akarjuk beszerezni. Erre már régen rájöttek felsőbb szinteken is, csak hát ők alkották a jogszabályokat, így illene is betartani azokat.
Amúgy gratula az IBM-nek, hogy megnyerte, gratula az iskoláknak, mert nagyon jó gépeket kapnak. Használtam eredeti IBM gépet. Hivatalosan rosszabb paraméterei voltak, mint az én gépemnek, de mégis vagy 1,5-szer gyorsabb volt annál. Nagyon jól válogatnak, amikor az IBm gépeket szerelik össze.http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
nap
addikt
Nemhiába hívják úgy, hogy közbe szerzés
Mondjuk az ibm jó minőségű cuccokat ad el, de legalább másfélszeres áron.browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
róland
veterán
IBM legalább nem a szemetet akarja elsózni az ilyen pályázatokon.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
Zoldier
csendes tag
Ha bárkit szeretni pontos képet kapni arról, mennyivel drágább az elméletileg ''legolcsóbb'' forrás a közbeszerzések esetén, nézze meg a [link] -et.
Nem értem milyen törvények alapján lehet ilyen nyíltan lopni az államtól. Nem lehet tenni valamit ilyenkor? És nem kellene valamit tenni ilyenkor -
beencee
senior tag
A közbeszerzés (különösen ennek az ithhon is követett központosított formája) lényegéből következően kb. 20-25%-al drágább, mint bármely más beszerzési forma, ráadásul semmiféle esélyegyenőséget sem garantál az ajánlati versenyeben.
Viszont remekül lehet rá hivatkozni, hogy milyen elképesztően demokratikus és még jobban meg lehet belőle élni.
Amúgy az IBM cuccok tényleg jók, bár érzem, hogy most valami nagyot sikerült mondanom.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RTX 4070 SUPER 12GB GDDR6X DUAL EVO OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Gamer gép - ASUS B660M, INTEL I7 12700, 32GB DDR4, RTX 3070 8GB, 2TB M.2 SSD, 1000W Gold
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, Kingston, SK Hynix, Kioxia - STEAM DECK
- Apple Watch Series 7 Titanium 45mm /Watch Edition/ Wifi/ Cellular
- Alig használt számítógép konfigurációban eladó
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen