Új hozzászólás Aktív témák
-
KEndre
HÁZIGAZDA
Ezt az ötletet mégegyszer nem lehetne eladni?
Légy óvatos, sokan pályáznak a nehezen megszerzett pénzedre! Tudd, hogy csak te vagy képes megvédeni magad!
-
modd3r
őstag
Dehogynem Endre, már vannak hazai követői is:
Bővebben: link -
zsiga667
addikt
Na de Főnök elvtárs, mi ez a sok smiley? Még a végén eltanulja a sok h*lye újonc, aztán majd téged hoznak fel példának hogy ha egy HG-nek szabad, akkor...
Az ötlet egyébként tényleg nagyon nagy, le a kalappal. Szerintem a srácnak azóta jólfizető állása van valami nagy marketingcégnél. -
Tsunami
senior tag
Ez egy baromság, de jól néz ki. Max amerikában lehet ilyet eladni a sok baromnak, mert eleve nem ér semmit a vásárolt reklámfelület, ha a honlapot senki nem nézi, nem beszélve arról, hogy nem is lehet látni a hirdetést. Egyszóval aki megveszi a felületet, az vagy poénból veszi, vagy pedig sok a pénze. A srác meg örűlhet a sok baromnak, akik erre költik a pénzt. (Spamosok is ebből élnek már évek óta).
[Szerkesztve]''három a kettő tizen''
-
Andie
őstag
Hát ja. Föleg ha igy átlósan, keresztbe kasul hirdetgetnek, gyak egy csomó helyet elpocsékolnak körülötte. Nekem a reklámom ne kerüljön be egy másik hirdetés hóna alá.
Amúgy nekem is volt már nem egy ilyen ötletem (spec nem ez persze), de mindig ott akadtam le, hogy hogyan népszerüsitem? Hogyan juttatom el többezer userhez, akik aztán továbbküldik további több ezernek? A spam nem az én stilusom, más baráti módszer?
1-2 cimbora meg kevés a tömeges pénzkereséshez. Pedig abban van nagy zsé. Mindenki fizetne 10 ft-ot, akkor az 100ezer embernél már 1 milla. Ha ezt még összekötöd valami öngeneráló, megújúló folyamattal, akkor havonta beesik ez a zsé...
Na törjük tovább a fejünket (egyébként van ilyen topic is, valahol itt a környéken)Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
KEndre
HÁZIGAZDA
Hoppá!!!! Vannak itt is élelmes ötletgazdák...
Zsiga! Nekem szabad, én havonta egyszer pofázom a fórumban, ezért az időegységre jutó szmájlik száma nálam az alsó régiókban találhatóLégy óvatos, sokan pályáznak a nehezen megszerzett pénzedre! Tudd, hogy csak te vagy képes megvédeni magad!
-
Balinov
félisten
ultragagyi magyar koppintás. Homárék ki is tárgyalták.érdemes elolvasni a hozzászólásokat.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
BobMaster
senior tag
-
bobace
őstag
háát ez borzasztó, hát a padlo megvolt... de ahogy elnézem csak ennek az egy srácnak jött be, na sebaj már gondolkozom mivel lehet pénzt csinálni
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
crab
senior tag
-
maross
veterán
azt figyeltetek, hogy maris van a srac honlapjna par 1dollar1pixel meg 20cent1pixel meg ilyen honlapok . es volt rajta ossz 3reklam...szoval ez egyszer durrant nagyot, felmillio dollar bejott, aztan hali.mindenesetre jo kiindulasi alap az elethez .
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
nn687
tag
Hát én nem vertem a fejem a falba ettől, szerintem ez marhaság, semmi nagy ötlet nincs bene. Persze poénos hogy emberkék a saját hasonló oldalukat hirdetik rajta_
XXI. századi mese:...egyszer volt, hol nem volt, még az operációs rendszeren is túl...
-
orbano
félisten
Jaja. És a többiek még csak nem is kapizsgálják, mitől népszerű ez az oldal. Szinte senkit sem maga a hirdetés érdekel, hanem a hype... ez a briteknek bejön. No meg megvan az a jellemző underground hangulata, nem úgy mint a többi gagyinak. Ja és egy ilyen cuccnak az ára olyan alacsony, hogy simán befizetném én is poénból, ha tudnék online fizetni...
A vér nem válik VAZZE!™
-
Winner_hun
félisten
és ha ez csak kamu?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
obmedia
csendes tag
Az ötlet nem új, de még csak nem is eredeti. De a lényeg nem is ezen van. A lényeg az egészben az, hogy ha hiszel benne, hogy működik, akkor működni is fog.
Mivel mindenki elhiszi, hogy ez a dolog működik valóban irigykednek, valóban továbbadják, valóban megjelenik hírként és csak egyre jobban gerjed a hír.
És egyszer csak valóban jönnek a megrendelők, akik 100$ fizetnek vagy többet. A többi kisérlet azért nem működik, mert nem tudják a mögötte lévő pszichológiát. Nem az a lényeg, hogy pixelekre hárömszögekre osztod az oldalt, ez nem hír. Ez senkit nem érdekel. Az a hír ha működik...
Az irigykedés helyett én mondok sokkal jobbat. Bizonyítsuk be, hogy ez Európában is működik és nem csak Amerikában. Nem pixelekben!
Van rá ötletem kicsit más kicsit ugyanaz, de a mienk lehet. Ha hiszünk benne össze fog jönni, a lényeg a látogatottság. Kell egy keretsztori kell egy ötlet (ami megvan) és az hogy ne legyünk kapzsiak.
Én nem vagyok, ezért osztom meg veletek. Szóval fogjunk össze, alapozzunk tőkét. Kellenek szorgos hangyák a promóhoz, fordítók a külföldi piacokhoz, kreatívok a háttérsztorihoz és a sztori életbentartásához.
Szóval az ajánlatom 1M euró 70%-a jelentkezni a feladat megjelölésével a bartfai82-kukac-vipmail.hu címen.
És ez komoly. Veletek vagy nélkületek, de megcsinálom...Később max azt mondjátok, ez hihetetlen pedig előre megmondta -
buzoganylasz
csendes tag
Amióta a sztorit megismertem én sem alszom túl jól éjszakánként. Írtam is róla egy bejegyzést: Millió dolláros ötlet/weblap
Weblap.ro - Professzionális weblapkészítés
Új hozzászólás Aktív témák
- (új) G.Skill Aegis 8GB DDR4 3200MHz F4-3200C16S
- HP ProBook 450 G7 Core i5 10.generáció 8-16GB DDR4 256GB SSD, 4G modem, dupla tárhely, W11 támogatás
- Lenovo thinkpad T470s (i5,12GB, Windows 11 Pro, 6 hó garancia.)
- ASUS Gamer számítógép AMD Ryzen 7/32GB/RTX 4070/Számla+Garancia/
- Iphone 14 plus 128 GB 90% aksi MIDNIGHT BLUE eladó
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen