Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • gliskard

  aktív tag

  Valószinüleg némileg az is közrejátszik a dologban, hogy az adobe a bride beépitett böngészöjét is tovább akarja fejleszteni, amolyan általános multimédiás file menedzserré.

  SZVSZ nem is lenne rossz, mert a mostani is elég jól használható, feltéve ha az ember sokat dolgozik indesig-nal, photoshop-pal vagy illustratorral. A bridge centerben van rss olvaso kacsolat a version cue-hoz, valamint ott a stock böngészö benne a gettyone elérhetöséggel.
  Tehát ebböl ö is profitálhat a cikben emlitetteken kivül is...

 • Eperfa

  tag

  Kevin Lynch, az Adobe szoftvertervező főmérnöke kijelentette, hogy a közös munka elősegítheti egy közös, standard programozási nyelv kidolgozását, s ez nekik is érdekük.

  közös standard programozási nyelv? őő. kivel közös? mire? mien keretek között? adobe-mozilla standard, amit véletlen majd az IE nem, az opera meg félig támogat? :) az adobe nyilván nem fog (ahogy eddig sem tette sem ő, sem a macromedia) olyan programozási nyelvet csinálni ami teljesen nyílt, mindenki által használható elérhető stb. akkormeg? saját programozási nyelvük már van, nemde?

  A Mozilla a most kapott információkat a 2008 első felében kiadandó új Firefox böngészőbe kívánja beépíteni, s minden remény megvan arra, hogy ez is hozzájárul majd a program minőségének javulásához – vélekedik Frank Hecker, a Mozilla Foundation vezetője.

  de belehúztam a fejlesztésbe ;] miért nem tudják ezt a 2es szériában is felhasználni? meg egyáltalán, mit is kapott épp a mozilla? a flash player a böngészőkhöz eddigis az adobe készíette, nem?

Hozzászólok Aktív témák