Hirdetés
- Felszabadítja a munkaidőt a Microsoft, az AI gyártja a tartalmakat
- 10 évre adná a szabotázstól tartó Sony kezébe a Call of Dutyt a Microsoft
- Linux kezdőknek
- Nem az olcsó elektromos autót hozza el az olcsó lítium, hanem a nagyobb profitot
- Synology NAS
- Kulcsemberét veszítette el az Intel a generatív AI miatt
- DIGI kábel TV
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- SQL kérdések
- SkyShowtime
Aktív témák
-
e-biza
őstag
csalódtam a PGSM-ben
''Ez utóbbi esetben e cég intéz minden adminisztrációt, s ennek néhány ezer forintos költségét nem kívánja áthárítani leendő ügyfelére. (Hasonlóan nyilatkozott a napokban a Westel is, míg a Pannon GSM arra hívta fel a figyelmet tegnap, hogy a megjelent rendelet szerint a szolgáltatóváltást díjmentesen kell lehetővé tenni.)''
[L]http://www.hif.hu/menu2/m2_8/jogszabaly/125-2003.pdf[/L]
''Az (1) bekezdésben meghatározott egyszeri díjat vagy annak egy részét az átvevő szolgáltató a számhordozást igénybevevő előfizetőre átterhelheti''
4-ik oldalon olvashato.Liƒє is too short. - http://www.lowcostdomain.eu
-
Snowcat
tag
Hoopá, van viszont itt egy szösszenet, amit eddig nem nagyon hallottam, viszont azért apróbb kellemetlenséget okoz:
A rendszer ''hátránya'', hogy május 1-jétől nem hívhatók a hétjegyű számok, helyettük a 06-70, 06-30, 06-20 számokat is tárcsázni kell.
Gondolom nem csak én voltam úgy vele, hogy a saját szolgáltató számait 06-xx nélkül írtam be, szóval május 1-ig nem árt átböngészni, átszerkeszteni a telefonkönyvet... -
9CS
senior tag
Ha már ott vagy írdd inkább +36 elejűre +36-20 (30 vagy 70)...-.... Kiváncsi leszek mi lesz ennek a vége, én inkább ettől várok egy kis árversenyt a parcdíjakban, mint a korábban említett kapcsolási díj csökkentésből(, vagy EU-ból).
'' - Tizenkettőt üt az óra, térjenek márrrrgghhhh... ''
-
mzj
tag
Élő hűségszerződés esetén is át lehet menni másik szolgáltatóhoz? (Gondolom nem, de érdekelne van-e erről valami infó.)
-
Pet_i
senior tag
A Vodafone inkább törődjön a hálózata fejlesztésével. Ez a 97%-os lefedettség meg egyszerűen röhej! Főleg, hogy még reklámozzák is, hogy 4 év alatt. Röhögnöm kell, a világ egyik legnagyobb cége azt reklámozza, hogy 4! - megismétlem: négy - év alatt létrehozott egy mobilhálózatot. Fantasztikus! Nekem csak egy kérdésem van: amikor még Pannonos voltam, hogy lehet, hogy nem voltak soha térerőgondjaim? Pl: metró...:(
-
-
X-COM
nagyúr
erről a térerős dologról már megérné leszállni, mindegyik szolgátatónál vannak ''vakfoltok''
ennyi
talán a voda áll ''legrosszabbul'' országos szinten, ami érthető isBlog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom
-
Polesz
addikt
A voda és a 97%.
Azt így kell értelmezni:
Ha az ország területe 200.000 km2 és ebből csak 100.000 km2-en laknak akkor ebből a lefeledett rész: 100.000*0.97=97.000 km2, tehát az ország területének mintegy 103.000 km2-re nincs lefedve. A lakosság megoszlásához viszonyított 97% nem kevés, de idegesítő, amikor a várostól mintegy 5 km-re egy faluban már nem tudom használni a telefont.Elméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat között. Gyakorlatilag van.
-
Pet_i
senior tag
Hát igen. Amikor Pannonos voltam, szinte SOHA nem voltak térerőproblémáim, a vodával ez még Bp-en is előfordul, kezdem megbánni, hogy átpártoltam hozzájuk és nagyon várom a számhordozhatóságot. Ja:kb. 1/2 éve nagy nehezen sikerült kivárnom, amíg az üfsz kb. 15 perc után kegyeskedett felvenni a telefont és megkérdeztem, hogy tervezik-e bevezetni a metrón való telefonálás lehetőségét. Válasz: először a földi lefedettségre koncentrálnak. Én: rendben, ez teljesen érthető, de esetleg addig nem lehetne a Pannonnal vagy a Westellel egy megállapodást kötni, hogy használnák a metróban kiépített hálózatukat? Válasz: majd továbbítják javaslatomat a vezetés felé. Ez volt fél éve, azóta sincs semmi...
-
csiga997
őstag
Minden mobilszolgáltató a világ bármely táján a lefedettséget a lakosságra vonatkoztatja és nem a területre. Nyilvánvaló, hogy olyan területek lefedése, ahol senki sem lakik (ebből kifolyólag: senki nem telefonál) nem érdeke egy cégnek sem. Úgyszintén, ha egy faluban nincsenek előfizetők (azaz: senki nem reklamál) akkor nincs értelme oda hálózatot telepíteni just-for-fun, még ha csak 5 km-re van a várostól akkor se.
-
fokukac
nagyúr
A Vodafonnal úgy telefonáltam haza Pozsonyból, hogy a magyar hálózaton voltam, mintha nem is külföldön lennék... :) de hát végül is magyar főváros volt pár száz évig, úgyhogy ez jár... :))
Pleased to meet you - hope you guess my name
Aktív témák
it Csak tiszta lappal lehet átvinni a mobiltelefonszámokat
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- BestBuy topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Motoros topic
- Felszabadítja a munkaidőt a Microsoft, az AI gyártja a tartalmakat
- Elden Ring
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- L13 Yoga Gen2 13.3" FHD IPS érintő i7-1165G7 Iris Xe G7 16GB 512GB ujjlolv WIFI 6 aktív toll gar
- Xbox 360 Guitar Hero dob.
- Új MSI Katana GF66 FHD IPS 144Hz i7-12700H 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 3070Ti 8GB Win11 Garancia
- Macbook AIR (2020) i3, 8GB/256GB SSD, magyar, gyönyörű! Akksi ciklus:170! FULLDOBOZ!
- Latitude 7520 15,6" FHD IPS i5-1145G7 Iris Xe G7 16GB 256GB NVMe IR kam WiFi 6 gar
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest