Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • tusi74

  őstag

  Ez nagyon szép és jó, de remélem, ebből a hallgatók is profitálnak valamit. Amikor 3-4 éve odajártam, csak elavult, számomra semmire nem használható szoftverekkel dolgoztunk. Ez a tanszék, ami kapta, számomra különösen érdekes, mert ott még gépet sem láttunk. Csak írtunk, írtunk.
  600.000 Ft-omba került ez a kis képzésecske, és egy tantárgy nem sok, semmit nem tudtam a munkámban hasznosítani. Elmondhatom, hogy van egy diplomám+autodidakta módon elértem, amit tudok. Pl. ami hálózati alapismeretek tantárgyból ment,az már a vicc kategória. Egy honlapot kellett csinálni, de a létező legalapabb is 5-ös volt. Nem beszéltünk hálózati konfigurálásról, nem kerültek elő a szerverek. Linuxszal 2,5 év alatt, nem foglalkoztunk, csak 1 órát.
  Van egy informatika egyetemi diplomám, és még egy helpdeskesnek sem tudok elmenni, mert még mindig bizonytalannak érzem a tudásom. És egy jobb élet reményében vágtam bele a másoddiplomás képzésbe. :(

 • tusi74

  őstag

  válasz tusi74 #1 üzenetére

  Lehet néhányan emlékeznek rám. 2 éve Delphi+Oracle diplomamunkát írtam. Úgy, hogy mindkettőt autodidakta módon tanultam, + itt a PH!-sok segítettek. Majd a köttetés előtt pár nappal elérhetetlen lett a témavezetőm, és itt a PH!-n egy fórumtárs olvasta el, és segített kijavítani a hibákat. Úgy kötettem be, hogy a nagy mágikus Informatikai Karon senki sem olvasta el előtte. És ismétlem ez fizetős képzés volt.

Új hozzászólás Aktív témák