Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Adi

  senior tag

  válasz WN31RD #11 üzenetére

  Hát, a windowsos cuccaik se sokkal különbek. A könyvelőnk elküldte az APEH programhoz tartozó adatfile-t e-mailben, hogy nyomtassuk ki magunknak. Modern kor ugye, elektronikusan intézzük a dolgokat egymás között. Kicsit körülményes volt, lévén nincsen itthon Windowsom. :D Így kénytelen voltam távolról, egy munkahelyi gépen megcsinálni mindezt.

  Az ÁFA-bevallásról van szó egyébként. A delikvens program remek módon betelepül a Program Files alá, viszont a k. fejlesztők olyanról nem hallottak, hogy többfelhasználós rendszer, meg home könyvtár, profilkönyvtár stb. Mindezt azért emelném ki, mert az adatfile-jait oda kell bemásolni, a telepítési könyvtárába, brávó. :(

  Az meg már csak a hab a tortán, hogy a program nem tud file-ba nyomtatni! Egyszerűen nincsen ott a kis pipa, amivel ki tudom jelölni, hogy file-ba menjen a kimenete. Kénytelen voltam a gépre fölcsapni egy GhostScriptet, Redmont és fölvenni rá egy PostScript nyomtatót. Aztán az így legenerált PDF file-t töltöttem le itthonra és nyomtattam ki.

  ldm start-reconf primary

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés