Hirdetés
-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Hozzászólok Aktív témák
-
a cikk utolsó előtti mondata.. kicsit hosszú és érdekes lett
az első résszel nem játszottam, de ebbe sikerült már 4-5 órát beleölni.. szeretem az ilyen egyszerű de versenyzős, ügyességi játékokat
-
Szerintem arra próbáltak figyelni a fejlesztők, hogy csak baromi sok idő befektetésével lehessen (viszonylag) gyorsan haladni a játékban.. De nem tagadom, engem is idegesít, hogy alig lehet pénzt szerezni. Kb időmérő futamokat kell játszani, ugyanazon a pályán egyre jobbnak és jobbnak lenni, azonos, vagy kicsivel jobb járgánnyal. Én a saját időeredményeimmel versenyzek.. De majd a frissítésekkel biztosan alakul a játék
-
válasz
Freddycom #236 üzenetére
Nekem az ugratás mintha menne.. 17-es sport car, 18-as motorral és 18-as downforce-szal.
érezhetően és látványosan kilő a dombtetőn, ha a végéig nyomom a gázt.szerk.: most néztem egy time trail versenyt, nem az időm a lényeg, de szerintem van 2 domb, amin megvan amit keresünk..
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Heisenberg69 #422 üzenetére
-
Kezd ez a daily is eldurvulni...
-
válasz
SpongyaBob #858 üzenetére
-
atyaég, mi lett itt? néhány hete nem volt időm játszani vele, most nézem a topikot, hát mik ezek a kifejezések emberek?
valami itt nagyon nem jó irányba megy...
Hozzászólok Aktív témák
gp A Fingersoft leghíresebb játéka új részt kapott: még az előzőnél addiktívebb és pörgősebb, miközben sofőrünk feje egyre csak unottabb lett.
- Windows 10
- [Re:] Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Milyen CPU hűtőt vegyek?
- [Re:] Alig két nap múlva indul a Resident Evil Re: Verse nyílt bétája
- [Re:] Két új Poco érkezett - jönnek Magyarországra is!
- iPad topik
- [Re:] [kaller156:] Játékra ,Ryzen 5 1600//16GB DDR4//Gigabyte GTX 960 Windforce//WD 500GB M.2 SSD//WD 1TB HDD
- Outriders (PS4, PS5, XO, XS, PC, Stadia)
- Melyik okostelefont vegyem?
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- További aktív témák...
- PlayStation 3 SZETT (hibás LAN)
- Kingston HyperX Cloud 2 Pro Gaming Headset, Új, 2 év gyártói garancia.
- Remek áron eladó 8.Generácios Lenovo 330-15IRC/i7/8Gb/256 Ssd+1Tb Hdd/Nvidia Gtx1050/Fhd/Garancia/
- GAMER FÉLKONFIGOK (Alaplap / CPU / RAM) i7-9700 / Ryzen 3600 / 16GB / 32GB 3000MHz
- MacBook Pro Retina 13" Early 2015 alkuképes, csere ok!
- Sapphire Radeon™ RX Vega 56 8G HBM2 | Vega64 BIOS | Samsung Ram | ~48 Mh/s |
- Daewoo wired headphone DI2566WH
- AMD FX-6300 + Gigabyte 970A-UD3P + 2db Kingston DDR 3 2x4GB + 2db.Samsung DDR3 2x4GB
- HP 750W szervertáp + 9 portos Breakout Board (6 pin PCI-E power output)
- Eladó - AMD FX 8350 CPU + Be-quiet Shadow cooler
Állásajánlatok
Cég: EN-CO Software Zrt.
Város: Budapest
Cég: INNObyte Informatikai Zrt.
Város: Budapest