Hirdetés
-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Hozzászólok Aktív témák
-
Woodslave
veterán
a cikkből egyértelművé vált amit amúgy gondoltam hogy szellemkocsik - azaz korábbi eredmények - ellen megy a verseny, de azt furcsállom, hogy bronz fokozatú tankkal jön meg mit keres magasabb kupákban. Tök mindegy csak kíváncsiság.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
veterán
én ládáról ládára élek örülök ha egyszerre van 100k-m.. Ebből se ma lesz maxolás azt hiszem.. Mondjuk gondoltam már rá, hogy mittomén 1800Ft-os formula csomagot megvenném simán, csak nem merem a hitelkártya adatokat megadni mert a gyerekek játszanak aztán vége..
-
-
Woodslave
veterán
én korábban tényleg azt hittem majd lesz később egy magasabb szintű ranked kupa ha bizonyít az ember.
Mondjuk arra kiváncsi lennék hogy ad ellenfelet. Teljesen random, vagy valamilyen módon az ember idejéhez igazítja? Mert van párszor erős mezőny ahol csak nézek, de legtöbbször nem okoz gondot nyerni.
-
Woodslave
veterán
van vkinek valami infoja hogy várható-e valami update?
-
Woodslave
veterán
most már tényleg jöhetne valami újdonság. A super diselt kimaxoltam, 700k-t gyűjtöttem 70 kristályt. Más gépet egyelőre nem látom értelmét tuningolni, ezzel is mindent meg tudok csinálni. Agyaltam megint hogy veszek kristályt de minek....
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
gp A Fingersoft leghíresebb játéka új részt kapott: még az előzőnél addiktívebb és pörgősebb, miközben sofőrünk feje egyre csak unottabb lett.
- Dell Precision 7540 workstation*15,6" 100% sRGB/i9 9980HK/32GB/1TB NVMe/Quadro T2000/vil.MAGYAR bill
- HP Omen 15,6" UHD 3840x2160 G-Sync*i9 9880H/32GB/1TB+512GB NVMe SSD/RTX 2080/HP gari2022.03.18-ig
- Új Dobozos Lenovo Yoga C940-14 Érintős Ultrabook Tab x360 14” -35% i7-1065G7 16GB 1TB SSD UHD 4K IPS
- Asus ROG RGB, 6/12 mag,Gtx 1650 super,SSD,HDD
- Eladó Garmin Fenix 6
Állásajánlatok
Cég: ALPROSYS Célgépgyártó Kft.
Város: Győr
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest