Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Scale

  őstag

  válasz DigitXT #665 üzenetére

  Köszi a részletes leírást! :R

  Amúgy az a vicces, hogy sok pályán pl több mint 1 másodperccel rosszabbakat megyek mint régebben amikor nem volt kifullozva még a krosszmotor, nyilván ez amiatt van, mert nagyobbakat ugratok - máshova esek le, pl. domb felmenő részére és akkor nagyon sokat bukok ott a motorral, nem tudja kirúgni onnan magát.

  A kérdésem az, hogy az egyes járgányoknál a kimaxolt verziók a legjobbak is? Vagy ezekkel is trükközni kellene és különböző pályákra különböző beállításokkal menni? Mert azért így már azért kezd kicsit bonyolódni a játék és már lassan valami szimulátorrá növi ki magát a fejemben, nem pedig egy szórakoztató pár perces játék amikor épp akkor játszok amikor van időm :K

  A super jeepek legtöbbször a bányás pályákon vertek el, motorral is meg super dízellel is. Többre sajnos most hirtelen nem emlékszek.

  Alapvetően amúgy azért krosszmotort fulloztam ki elsőnek mert az egyben ezzel szórakoztam a legtöbbet és gondoltam itt is vicces lesz és jó is, csak ugye azt nem nagyon gondoltam át, hogy itt ez a 2 főleg a versenyről szól.

Hozzászólok Aktív témák