Új hozzászólás Aktív témák

  • tzsolesz

    nagyúr

    válasz DigitXT #4201 üzenetére

    5-re tudtam húzni. Háát, ez még annyira nem elég. De a trúszteres megoldásnál biztosan jobb lesz, mert már 2800 pontot is csináltam, az 1800pont helyett. Csak ugye nem tudom mennyi coint kéne gyűjteni, hogy jobb legyen (nem mintha többet tudnék).
    Ez asszem 600 körül van, ha jól rémlik. Miért tették ilyen magasra a lécet? Sőt egyáltalán miért ilyen magasak az elvárások? Azt tudom hogy a heti nagy eventekhez méri. Na már most, a játékosok 2/3-a teljesen leszakadt a mezőnyben. Csak is azoknak megy (40-50%-osan) valamennyire, akik már nagyon régi motorosok, és tapasztaltak pl. a repülésben, és a coin gyűjtésben, és itt nem elsősorban arra gondolok, hogy fullos járművek kellenek a 10K-hoz, mert nem, ez tuti, mert látszik. A teknikán múlik a 70%-a az egésznek. De ugye a pár hónapos játékosok most csak hátulról lesik, hogy mi történhetett Fingersoftéknál, hogy 5 perc coin gyűjtés 1200 pontot ér..... 24s az időmérőn meg 1400 pontot. Itt megint a pénz. Vegyél részt a nagy eventen, és öld bele a rengeteg pénzért megvett gemet, gyakorolj, és talán akkor jobb lesz. Ettől nehezebb eventet még nem láttam. Igazából senkinek nem megy nálunk rendesen. A kis játékosoknak esélyük sincs. Most a 3-ikat nyomjuk, talán kicsit jobb a helyzet már, de 25-30K-s emberek is 12k-t hoznak össze..... Ez elárul valamit.
    Értem én hogy a TOP50-et át akarja rendezni végre a Fingersoft, mert most valóban kiderül hol vannak az igazi profik, nem csak az számít, hogy kinek milyen fullos a járműve, hanem az hogy ki hogy találja fel magát.....

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák