Új hozzászólás Aktív témák

  • tzsolesz

    nagyúr

    válasz DigitXT #3160 üzenetére

    Szerk: sajnos élesben 1 másodpercceel rosszabb lettem, összpontszámban
    sehol nem vagyok, nyilván azért, mert a Super Diesel kéne a távolságra is.

    Csak kérdés, hogy akinek a többi járműve nincs a csúcsra hajtva (Busz, Monster) annak emiatt megéri-e beletolni félmillát? Ide a Monstert tudom még elképzelni, de az pl nekem 6-7-en van minden fejlesztés, tehát 28-29s-eket megyek vele. A Busszal 27s-t. Így is sokat beleöltem pl. a kis Jip-be, meg a Super diesel-be.
    Az én csapatom ("A-Team") sikeréhez 20.3K ponttal most a második versenybe is hozzájárultam (vért izzadva :D ). Szerintem pl. tőlem több nem várható el. A km ranglistán az első vagyok 258Km-el, úgy hogy 70Km előnyöm van a második helyezettől.
    Mindenkinek saját magának kell mérlegelnie hogy mi az ami elvárható tőle, ha ez nem megy, akkor bajok vannak. Egy kezdőnek mint amilyen én vagyok, nincs sok coinja, meg gem-je, és nincsenek fejlesztések az egyéb járművükön, csak a 2-3 fő járművön. Sőt meg sincs véve 80%-a. 150-200K coin-nal neki esni egy új hétnek kész ráfizetés. Mert max megveszi a 2 esetleg 3 hiányzó járművet, max húz mindenen 2-3 szintet, és kifújt. Még az sem biztos, hogy nyer a csapat, és akkor folytathatnám.
    Lehet hogy még a Gold rang is kevés ehhez a Team-hez, én Legendary-tól engedném csak.

Új hozzászólás Aktív témák