Új hozzászólás Aktív témák

  • AKIspest

    tag

    Sziasztok! Jelentkezem... :-) Tényleg örülök, h.sikerült egy ilyen jó csapatot találni. Annak is örülök, hogy pár újonc társammal tevékenyen hozzá tudunk járulni a csapat sikeréhez (pl.amikor szombaton megfordítottuk az állást, de most is alázzuk a pajtikat). ;-) Megértettem, hogy fontos a fórum, ezért is regisztráltam. Annyit értsetek meg kérlek, hogy az újonnan csatlakozottaknak (velem együtt 6 emberre gondolok) van Messenger csoportjuk (itt videókat, képeket is pillanatok alatt meg tudunk osztani, nagyon szeretjük), sőt, ahogy egyszer Gejgoke fel is ajánlotta, egy kicsit másik körnek még egy... Na ezek mellett nem feltétlen van mindenkinek kapacitása még egy 3. fórumot is követni/regisztrálni. Azt vállaltam/vállalom, hogy (legalább) én követem majd, ezért ha bármilyen fontos információ van, azt oda-vissza megosztom. ;-)

    Most még mi is ízlelgetjük a pályákat. Ami egyelőre a konkluzió:
    1.Super dízel: fuel boost, fume boost és rakéta. A kulcs, hogy az alagútból kijőve fel kell repülni a felüljáróra. A legelején is hasznalható a rakéta, és a fume boosttal el lehet száguldani az első kannáig, ami a víz alatt van. Alternatív megoldásként szintén 20mp alatt lehet a start boost, coin boost és turbó hármassal is. Ezt a pályát a legkönnyebb kigyakorolni, akinek persze van ideje: Cup of city water 1.pályája.
    2. Buggy: tyre, szárny és coin v. fume boost. Ezzel 300m fölé kell tudni menni. Nem könnyű, ki kell tapasztalni, hogy ha valahol nem tudtok felmenni, azt a métert jegyezzétek meg, és legközelebb egy kicsit hamarabbról rugaszkodjatok el.
    3. Busz: turbó, szárny és fume boosttal 1000m fölé lehet jutni. Advanced level, ha a szárny mellé a landing boostot és a rugót teszitek fel. Gejgoke ezzel már 1400m fölött (!!) is járt, nekem ez a módszer viszont nem megy.
    4. Még ez a legképlékenyebb: elvileg a Monster és a jeep is jó. Figyelni kell a cuccokra az utánfutóban, mert 1 ilyen vacak fél mp-et jelent. Minimális gyakorlás nem árt az I hate water utcsó pályáján, de ugye az utánfutó miatt teljesen másképp fog viselkedni a jármű élesben.

    Végül a toborzáshoz is hozzászólnék. Ahogy az első bekezdésben írtam, nem feltétlen van mindenkinek ideje/kedve egy sokadik fórumot is követni, de a többi új taggal (Hun, Matt, Aksi, Puttolni) Gejgoke és én is tartjuk a kapcsolatot. Vállaljuk a stabilan magas pontszámokat is. Szóval csak azért, mert vki nem regisztrált, de folyamatosan jó eredményeket hoz, én nem szeretném, ha ki lenne téve. ;-)

    Egyelőre ennyi. Bocs, hogy ilyen hosszú lett.

    AKIspest

Új hozzászólás Aktív témák