Új hozzászólás Aktív témák

  • Gubbba

    tag

    válasz fery02 #1731 üzenetére

    Nekem sem lett kedvencem egyik karácsonyi event sem.

    Tudom én, hogy nem feltétlenül jó ha egy játék könnyű és instant sikerélményt ad, mert az egy idő után unalmas, de nekem ez a játék továbbra is a "10 perc a WC-n" kategória, az event-ek meg pláne. A napi négy próbálkozás ebben a két, egyenként egy hétig tartó event-ben (nekem) arra volt elég, hogy a 100-as láda simán meglegyen. Az 500-as ott van a fanatikusoknak, szóval ha úgy vesszük ez jól ki van találva, és ha beletolnék egy csomó gyémántot, akkor egy idő után nyilván ráéreznék és jönnének stabilan a 8-9 pontok, de ehhez nem érzek kedvet. Ez persze nem a készítők hibája, úgyhogy ez nem panasz, csak vélemény. A korábbi event-ek azért könnyebben tanulhatók voltak (nekem), így éreztem motivációt mert csak egy kicsi kellett a főnyereményhez. Itt nem, úgyhogy köszönöm szépen, kérem a következőt. :)

    Amúgy ha már ennyi energiát képesek egy-egy néhány napos event-be beleölni (új pályák, járművek), akkor igazán fordíthatnának némi időt a játék állandó részére is, mert jelenleg az event-eken kívül minden más elég lapos már. Pedig az event a legtöbb játékosnál sztem napi 10-15 percnél többet nem tesz ki az össz játékidőből. Vagy maradjon meg az event-ből valami állandóra a event utánra, vagy lehessen az event-eket "gyakorolni", akár gyémántért (mondjuk 4 próbálkozás 1 gyémántért, de azzal pontot nem szerzel).

    (#1742) zeon.hu: Az itt fórumozók között is vannak akik, bár nyilván amúgy sem épp fakezű játékosok, a napi/heti pályákon olyan időket mennek, amiből számomra egyértelmű, hogy "normál" játékkal nem elérhetők. És normál játék alatt értem azt is ha valaki rengeteget játszik a játékkal. A toplisták így számomra már el is vesztették az értelmüket, amiért kár, de ahogy azt DigitXT is mondja, ez már sajnos a pay2win.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák