Új hozzászólás Aktív témák

  • Gubbba

    tag

    válasz F-ECT$ #1431 üzenetére

    Vannak az állandó gem csomagok a Shop-ban, ha olcsón akarod megúszni a kéretlen reklámokat, akkor az ottani legkisebbel válaszd. De ár/érték arányban sokkal jobban megérik a folyton változó, de vissza-vissza térő special offer-ek valamelyike. Emlékeim szerint ezek is 6-700 Ft-tól 2000-ig terjednek, de kapsz érte egy spéci skint egy autóhoz és a karakteredhez, illetve egy csomó gem-et is.

    Amúgy tényleg jópár hónap mire versenyre tudsz kelni azokkal akik már régóta nyomják. Nem is annyira a sima 20-as szintig fejlesztés miatt, az egy autóra viszonylag gyorsan meglehet, hanem inkább a tuning alkatrészek miatt, azok elég lassan jönnek, viszont súlyos másodperceket jelentenek. Azért ne vegye el a kedved, nagyon jó kis játék.

    (#1433) F-ECT$: vagy esetleg a most újdonság játékmódra az egy hétig tartó spéci event-re, ami most épp hegymászás. Gyémánt nélkül csak napi négy próbálkozás van. Persze lehet, hogy kezdőként ott nem lehet labdába rúgni, nem tudom ott is van-e olyan esélykiegyenlítés, mint a sima kupaversenyeknél.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák