Új hozzászólás Aktív témák

  • fery02

    addikt

    válasz F-ECT$ #1425 üzenetére

    Szia!

    Ingyen is el lehet lenni, karácsonykor volt legutóbb olyan bug, hogy rengeteg értékes ládát lehet nyitni gyémánttal, aminél igazából költöttem a játékban 2x700 Ft-ot gyémántokért, cserébe annyi milliót tudtam a bug miatt kifarmolni (vannak még itt páran rajtam kívül ezzel :) ), amiből jó pár hónapig elvoltam (amíg nem került be fokozatosan annyi autó, amikre nem tudtam még az egészet rászórni).
    Jelenleg is egyedül az új Rally autóm nem maxos még és van 2,6 millióm.

    Egyébként persze kevesebb a használható autó, szóval újoncoknak már kellő tapasztalattal tudunk járgányokat javasolni.
    Amíg nem válik elérherő a Super Diesel, addig költhetsz az egyszerű járgányokra, pl Super Jeep vagy a krossz moci, ha tetszik. A Super Diesel-t viszont igyekezz kimaxolni majd, mert eléggé egy "all in" járgány. Aztán mire idáig eljutsz, a következő járgány már magad is ki fogod tudni választani, hogy melyikkel foglalkoznál szívesen.

    Adventure versenyekből kevés pénz jön, inkább a World Cup versenyekre érdemes ráfeküdni és igyekezni arra, hogy lehetőleg mindig legyen ládád várakozóban. Én ezt úgy optimalizálom, hogy az aranyládákat lefekvésemkor indítom el, így mire kelek, már sokszor nyithatom is egyből.

    Farmolni, járgánt tuningolni ugyanúgy tud kezdő is, mint egy régebbi játékos. A kupák nem valós időben zajlanak szerintem, inkább csak ghost-ok azok.

    Barát lista fent az Összefoglalóban található és a topklakó játékosokat tartalmazza jórészt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák