Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • #06658560

  törölt tag

  válasz Mercutio_ #28 üzenetére

  kicsit szerintem kevered a dolgokat. Az egy dolog, hogy a támadás kívülről jött, de a célja ezen kulcsok megszerzése volt, amiket meg bárhonnan lehet használni. Ha nem fizikailag saját hálózatot építettek ki valaminek, teljesen függetlenül a globlice internettől, akkor kívülről be lehet jutni, csak ráfordítás kérdése. S nem igazán divat cégeknél saját hálózatot kiépíteni, fenntartani, esetleg worldwide.

  Elég sok cégnél a különböző magasabb vezetőknek azért van a távmunka, mert valakinek a megrendelőnél is prezentálni kell a terméket, elérni az otthoni adatokat mellé, akár csak a méleket is, vagy ne adj isten néha többet, mert mégiscsak biztonságosabb otthonról leszedni ha épp kell valami, mint fizikailag cipelni, kisebb eséllyel vész el, kerül illetéktelen kezekbe.

  Több cég együttes munkája során pedig óhatatlanul előfordul, hogy kell ilyen tevékenységet folytatni, nem lehet csak úgy küldözgetni az adatokat mindenhova.

  Privát kérdés: mekkora részére van rálátásod a gazdasági életnek, multi cégeknek, hogy ennyire szűklátókörűen ítéled meg a távmunka lényegét?

Hozzászólok Aktív témák