2019. január 20., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#48) hallador


hallador
(PH! addikt)

Hiába na a jó magyar módszer a csalásra. Kellett nekünk a magyar nagyker, mint egy falat kenyér, meg a magyar integrátor is.
A legszembetűnőbb példa erre a T csoport. Ugye ugye amikor a német is rájön, hogy Magyarországon csak magyar játékszabályokkal lehet játszani, lopunk csalunk lehúzunk átverünk mindenkit, mindenkit? Nem! Magunkat! Csak a magyar van annyira buta, hogy nem veszi észre, hogy a kádár szocializmus módszerei nem működnek sehol. (Kivévve otthon, Működnek?)
Mit csinált a magyar T. Fogta összevásárolta a kisebb nagyobb magyar akkor már vállalkozásokat kezdve a KFKI-val, majd folytatva a Synergon hagyatékával, és ez az egész csak arra ment ki, hogy az ezen cégeken keresztül akiknek a vezetői igen jó állami kapcsolatokkal rendelkeztek (nyilván ennek semmi köze a lopáshoz barátságról van szó... :((( ). Szépen beszivárog ahova tud és szépen "üzemeltet". Na persze nem úgy, mint egy Getronics, 99999, Dimension Data, bár ezek sem kendőzetlenek, hanem csak úgy magyarosan felkapjuk az 50 000 milliót havonta, és ezért semmit nem csinálunk, mert a fó osztályvezető úr úgy is megoldja....

Az sem véletlen, hogy ameddig a "testvér" cég (ITSH) Angliából irányított sikeres cég, addig a magyar T-t ha tehetnék inkább letagadnának. Sőt ha valaki megkérdez egy ITSH mérnököt, akkor csak annyit mond nekünk semmi közünk a magyar T-hez, másik cég...

Nem véletlenül.

Na így működik a Microsoft Magyarország is. Csak nem ilyen nyíltan csinálják. Az sem annyira véletlen, hogy a komolyabb cégek, magyarokról semmit nem vesznek, nem azért mert a 3 kamionnyi HP notebookot könnyebb Ingolstadt-ból leküldeni Győrbe, hanem azért mert a magyarokkal már megégette magát a Dell-el.

Én sem bíznék meg ha cég lennék ezek után a magyar kereskedő cégekben, beleértve a Microsoft-ban sem.

[ Debian Stretch; Fedora 27/28; Linux Mint Cinnamon]

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.