Új hozzászólás Aktív témák
-
butyek
senior tag
Vagy 5 percig gondolkodtam, és semmilyen ötletem nincs, ami újdonságként hatna a hardverek közt. Esetleg továbbfejlesztenek vmit. Mondjuk nem véletlenül nem vagyok fejlesztő
&ρID with 10^100. Xiaomi 13T
-
blade zte
őstag
Hát biztos azt teszi, ha már hardverszakértöket is keres az ilyen tevékenységekhez. Najó nem hibáztatlak itt ezt nem írták[link])Telefon, konzol, win market melett meg mér ülne a babérjain, amikor a winmarketet az emberek pofájába tolják, a steamet meg keresheted neten.És sok a 10 éves ám aki játszik, ök pedig nem tudnak sok weboldalt.
Oppo find 7 astro black
-
törölt tag
válasz WonderCSabo #26 üzenetére
akkor, ha valaki túszul ejti newellt és ad nekik egy határidőt. aztán mikor az is lejár, elkezdi darabokban álá dlc elküldeni nekik a főnököt, h végre képesek legyenek komolyan venni valami dátumot.
-
Integra
titán
válasz WonderCSabo #26 üzenetére
hamarabb int az ep3..
sőt állítólag már csak hl3 lesz...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Youri
veterán
-
WonderCSabo
félisten
És mikor jön a HL3?
-
anulu
félisten
nem csapom le a magas labdát, mert csak sértődés lenne belőle, én meg mégjobban ki lennék kiáltva sátán ivadéknak...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
eXodus
őstag
válasz kriszpontaz #3 üzenetére
Nem is értem h miért nem csinál senki ilyen oprendszert. (linux alapú, lebutított gui, app.store-ral, de azért winowsra még hasonlítson)
-
törölt tag
válasz kriszpontaz #19 üzenetére
azt nem tudom
az viszont zavar, hogy a cím kijelenti, hogy "Hardvergyártásba fog a Valve", kattintás után pedig néhány homályos spekuláción kívül az égvilágon semmi konkrétumot nem találok a cikkben.
tiszta itcafé... -
törölt tag
a cikk címének megint semmi köze a valósághoz sajnos...
-
törölt tag
ez annyira tipikusan a valve megszellőztette, h majd megszellőztet valamit... fogadjunk, nemsokára megad egy időpontot, h mikor fogja elnapolni, azt h mikor nem jelenti be a bejelentést.
-
Integra
titán
ennyi. mindenki ezt a modellt túrja, gyúrja, hajkurássza most. csak a valve elsőnek a szolgáltatást hozta létre, most építi meg hozzá a fizikai környezetet is. és noha newell aszongya, hogy szabad világ, azért mégiscsak az ő rendszere is egy saját lesz. meglátjuk, hogy mennyire is lesz majd zárt, illetvenyitott.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
Integra
titán
na, hajrá valve, kíváncsi vagyok, szeretjük az újdonságokat a jót és a hasznosat
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
mistixx
tag
Bennfentes információk alapján új kontrollert dobnak piacra a Half-Life 3 megjelenésével egy időben.
[ Szerkesztve ]
<huf> "A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station." @bash.hu
-
Nem lenne rossz,bár még nem sejteni milyen hardvert készülnek gyártani,de egy új gyártó mindig jól jön nekünk felhasználóknak,erősödhet az árverseny. Borzasztóan kíváncsivá tettek mire készülnek,főleg Half Life rajongóként.
[ Szerkesztve ]
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
Alborosie
aktív tag
válasz kriszpontaz #9 üzenetére
Ja kérem! Ez a világ legobjektívabb indoklása lenne.
-
félisten
válasz kriszpontaz #6 üzenetére
Ilyesmire akartam utalni. Meg akarjak epiteni a sajat kis okoszisztemajukat (ami mar joreszt mukodik -- Steam).
while (!sleep) sheep++;
-
félisten
Vajon miert nem tetszett Gaben-nek a W8?
while (!sleep) sheep++;
-
Specter
tag
Sose szerettem a Valve-t. Ezután sem fogom. Nem hiszem,hogy valami forradalmit alkotnának. Kár belekezdeniük -.-
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel i5-12500t 6c/12t - 2.0 Ghz / MaxBoost: 4.4 Ghz
- UFF! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/1TB Iris Xe FHD HUN
- Szépséges! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
- I7-4770K processzor 4mag 8 szál 3,5 ghz
- Gigabyte GA-Z87X-D3H 1150 es alaplap