Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Audacity - hangszerkesztés
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Bittorrent topik
- Rendszergazda topic
- AliExpress tapasztalatok
- Kivásárolhatják az Ubisoftot
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
nem rossz .. pár év alatt nagyon komoly böngészőt készített a google webkit alapokra (amire pár éve szerintem nem igen volt igazán jó böngésző, holott akkor is a legjobb szabványtámogató motornak gondoltam).
Bár nem kicsi a fejlesztő gárda és rengeteg pénzmennyiség folyik a programba..The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Samsung Galaxy Z Flip 5
-
hohoo
senior tag
egy pontos verziószám nem ártana...
T-home extra csomag monopolterületen 6500 ft/hó, versenyterületen ahol Digi vagy UPC is van pedig 2990 ft/hó. Köszönjük!
-
hohoo
senior tag
Hát nem tudom technikailag mit takar ez a gpu gyorsítás, de tuti hogy működik!
720p-s flashnál chrome-on 1 ghz idle fokozaton marad a 2 magos proci, aminek 20-40%-át használja.
Operánál ugyanekkor 2,3ghz-n pörög 50%-os cpu használattal (tehát egy magot fullon használ)
webm-nél is lecsökkent a chrome cpu használata, bár a képminőség borzalmas (köszönhetően gondolom a fantasztikus kódolónak amit nem hajlandó lecserélni másra (mert van jobb), mivel a sajátja az ami a rossz ).Másik furcsaság hogy operán ugyan az a video ami megjelenik webm html5-ben chrome-on, csak flashben, jelenik meg pedig mind2-nél be van nyomva a html5... (már megint tiltogat a gugli?)
[ Szerkesztve ]
T-home extra csomag monopolterületen 6500 ft/hó, versenyterületen ahol Digi vagy UPC is van pedig 2990 ft/hó. Köszönjük!
-
F34R
nagyúr
nagyon gyorsan fejlődnek a Crankshaft eredményeket megerősíthetem v8bench-en tényleg több lett
-
hohoo
senior tag
válasz WonderCSabo #6 üzenetére
akkor ne hidd el, én teszteltem, és valahova eltűnt egy csomó cpu használat
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
az oké, hogy gyórsitják..de mi a szitu egy gyengébb hardvernél?..pl az én GMA 4500M-es Intel csodámnál
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
rankesz
veterán
válasz WonderCSabo #6 üzenetére
Na majd en kideritem mindjart amennyiben van linux ver., mert egy nagyobb felbontasu youtube vidi a minefield alatt megette az ION-t reggelire.
-
- = Zk = -
félisten
az adatlapodnál levő gépen?...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Fecow
aktív tag
Azt viszont kicsit furcsának találom, hogy csak a v8 tesztben ilyen jelenetős az előrelépés, sunspideren pl. semmi javulást nem tapasztaltam. Nem tudom melyik mérvadóbb illetve melyiknek van több köze a valós oldalakon tapasztalható javascript kódok feldolgozásához, de így azért nekem kétséges egy kicsit ez a dolog. Password Sync viszont végre bekerült, ez mindenképp jó. A GPU gyorsítás meg biztos jó, de én valószínűleg kimaradok belőle az x3100-as IGP-mmel, én eddig ugyanis semmit nem vettem észre ebből.
Nyergeld meg a nagyot
-
ntomka
nagyúr
Huh, a Google fejlesztői megint alkottak! Linuxon is működik HTML5 videóknál (YouTube)! 720p-t úgy viszi, mint az álom!
ツ Headphones on - World off
-
Dr_Syrex
senior tag
Végre kezd alakulni a chrome. Másodböngészőnek jó használni az Opera mellett
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
talpalavalo
aktív tag
Nem egészen világos hogy hogy érted hogy kezd alakulni mivel eddig az összes létező tesztet simán megalázta az operát és az egyetlen konkurencia az gyakorlatilag a Firefox volt, de ezek után már az sem az....
Meg nem is értem mit vártatok elvégre a google fejleszti vagy mifene!
-
WonderCSabo
félisten
válasz talpalavalo #18 üzenetére
Az összes létező teszt gyak. mind csak a JS sebességét méri, és azokban se alázza túlságosan a Chrome azért a modern böngészőket. Meg ugye egy böngészőt a JS sebességén kívül még ezer más dolog jellemzi...
-
3aTi3
tag
már többször megpróbáltam átállni firefoxról, de annyira hozzá vagyok szokva, hogy nem tudom feladni a kénylmet/megszokást.
nem tudom most mi a helyzet, de a fő ok a rendes adblokker (másképp működik mint ff-ben, ha jól tudom nem tilt, csak elrejt dolgokat) és a rendes mouse gesture addon hiánya (töltődő oldalon nem működött, pedig pont akkor akarok másik lapra ugrani, hogy addig mást nézzek). jaés néhány greasemonkey script sem működött vmiért :S
[ Szerkesztve ]
én végeztem a feladat oroszlánrészét: üvöltöttem!
-
hohoo
senior tag
Az összes létező tesztben gyak az ff csak az ie-t előzte meg. Akkor hogy az egyetlen kokurenciája a firefox?
-
Telefunen
őstag
Tévedsz, jelenleg kb. 10% előnye van a krómnak peacekeeper-ben, de volt ez már fordítva is az Opera javára, szóval szó sincs semmiféle alázásról. A valódi oldalbetöltési sebességet illetően pedig megintcsak nem a krómnak áll a zászló. Vagyis még csak nem is gyorsabb, holott sokkal-sokkal "egyszerűbb".
Inkább örülnél a kolléga hozzászólásának, hogy neki legalább jó második böngészőnek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciókamerák
- Futás, futópályák
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- Spórolós topik
- Miért csak a Nintendo vadássza le az emulátorokat?
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen