Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Az átlag user nem szeret bétatesztelőként dolgozni. Úgysem küld hibabejelentést, csak annyit fog mondani, hogy a debian szar. Ami nem igaz, nem kellett volna testinget adni neki stable helyett.
Nekem sem ment hibátlanul nemrég a lenny, pedig szeretném magamról azt hinni, hogy nem vagyok tök zöld a debianhoz. Akkor a windowsról éppen áttérő mekkorát fog szívni vele?
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Inv1sus
addikt
Oké, most már értem, mit akarsz mondani
. Még egy kérdés és már szedem is: i386-ot szedtem le mindig is, mert azt mondták nekem, de amd64-gyel nem járnák jobban? Elvégre AMD Athlon 64 3000+-es procim van, az asztali gépemben. A laptopban intel proci.
[ Szerkesztve ]
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
dabadab
titán
Igen. De a jelek tovabbra is erosen arra utalnak, hogy a stable helyett a testinggel sokkal jobban jarnal.
A stable nem azert stable, mert a benne levo szoftver maga kulonoskeppen stabil lenne: az olyan, amilyennek az upstream (a program iroi) megcsinaltak. Azert stable, mert:
1. Maguk a csomagok ezerszer vegigteszteltek (nincs teljesithetetlen fuggoseg meg hasonlok)
2. Az ebben levo szoftver nem valtozik. Felteszed, bekapcsolod ra az automata frissitest (ami kb szinte csak biztonsagi frissitesekbol fog allni) es elfelejted, nem kell attol tartani, hogy pl. vmibol ujabb verziojott ki, uj konfiguracioval, maskepp mukodik, akarmi.
Ebbol desktopnal a 2. egeszen konkretan hatrany, nem elony, az 1. pont eseten meg a stable elonye gyakorlatilag elenyeszo: a testing is remekul mukodik, mert ide csak az kerul, ami az unstable-ben mar megallta a helyet.
DRM is theft
-
Inv1sus
addikt
Ha most feltelepítem, úgyis frissül magától ugye? Szal ha kijön a full stable, akkor már nekem is az lesz. Ehhez sajna nem nagyon értek, azé kérdezem csak
.
-
Inv1sus
addikt
Én már nagyon várom. Amint kijön, nyomom is fel laptopra.
Új hozzászólás Aktív témák
it Több mint másfél évnyi fejlesztés után még ebben a hónapban megjelenhet az új kiadás. Addig itt az RC1.
- AKCIÓ!! Ryzen 5 5500 / 32 gb DDR4 / RTX 3060 12 GB
- 10db bontatlan, 1M Ft-os gép - Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 érintő
- Dell 5500 Laptop 15,6" FHD/i5-8Gen/MS Office/DDR4 16Gb/256GB SSD/HDMI/USB-C/CAM 1Év Gari 27% Áfás!
- Ayaneo Pocket S android kézikonzol
- HP 640 G4 Laptop 14" FHD/i5-8Gen/MS Office/DDR4 8Gb/256GB SSD/HDMI/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfás!