- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- VirtualBox
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- Hálózati / IP kamera
- Milyen routert?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux haladóknak
- Facebook és Messenger
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothbe
addikt
Na megjött a cucc. már csak accountot kell hozzá kreálni és használható.
És valóban Hollandiából jön, így semmit nem kell fizetni a csomag után. -
bzsolt99
tag
Mi azt tapasztaltunk 3-an kértünk a cég nevében de azt kaptuk vissza csak 1-et küldhetnek.Eddig 2 levelezésünket vonták össze és akkor írták.
Másik kollégának még nem írtak.Érdemes ezzel számolni. -
tothbe
addikt
megtartani megtarthatod. de a licensz nélkül nem tudod menedzselni.
Ugyanis, mint az oktatáson kiderült, csak cloud-ból menedzselhető a cucc, lokálisan nem.
Ettől bár még kértem, hogy küldjék ki, de sztm csak lom lesz belőle egy idő után.
Utálom, ha röghöz kötnek a vackukkal, ami csak akkor működik, ha fizetsz náluk egy monopol szolgáltatást. -
HXY
addikt
A 3 év letelte után automatikusan küldik a számlát?
Vagy manuálisan kell meghosszabbítani az előfizetést?
Ha nem hosszabbítom meg, attól még megtarthatom az eszközt?
-
válasz
malnabokor #21 üzenetére
Szia!
Nem, semmi mást nem kértek.
Felhívtak a céges számomon, iletve kaptam 1db e-mailt ennek kapcsán.
Azt hiszem elsőre nem értek el telefonon, azért írt e-mailt. A lényeg, hogy utána visszahívtam és leegyzetettük a postázási adatokat és pár nap alatt ide is ért.
Nem öntött el azóta se a SPAM, se a telefonhívások.
Annyit kérdezett még utána a kontakt e-mailben, hogy mik a tervek az eszközzel és tud-e valamiben segíteni.Írtam neki, hogy egyelőre teszteljük és ha beválik, akkor lehet bevetnénk pár darabot a cégnél.
Üdv,
Sopi -
Dilikutya
félisten
válasz
Alteran-IT #15 üzenetére
Ez nem is a legtöbb ember számára van. Már a leírásból kitűnik, hogy a legtöbb embernek ez nem jó semmire, azt se tudná a többség, mihez kezdjen vele. Persze nyilván igényelné boldog-boldogtalan, mert valami wifis kütyü, ami ingyen van. Még szép, hogy vannak bizonyos feltételek, hogy ne rendelgesse minden technikai analfabéta is. Mikor sokaknak egy wifi router is feladja a leckét valószínűleg azok közül is, akik most kértek ilyet. Otthonra ráadásul minek ilyen a legtöbb embernek...
-
tothbe
addikt
válasz
Alteran-IT #15 üzenetére
van náluk német, francia, spanyol nyelvű webcast is.
-
-szp-
aktív tag
válasz
Alteran-IT #13 üzenetére
Szerzünk egyet, Rudit pedig rávesszük hogy tesztelje le.
-
bambano
titán
miért van, hogy akárhonnan nézem, nem vonzó az ajánlat...
- regisztrálj céges címmel, utána majd jön rá a spam
- add meg a cégadataidat, utána majd özönlenek az értékesítők
- menedzseld a felhőből... ja, utána ők is tudják majd menedzselni a felhőből...
- és az egész célja értelemszerűen, hogy utána minél több cisco eszközt vegyél. ami vagy eredetileg is cisco, az legalább jó, csak bazira drága, ami meg olcsó, az eredetileg linksys volt, és híg... -
juliabrilke
veterán
Nyakon is csapnának szerintem, ha a cégemet beregisztrálnám, cserébe meg kapnának pár megkeresést.
Kár érte, pedig még az oktatások is érdekeltek volna. -
Még decemberben én is részt vettem egy ilyen webinaron és utána egy héten belül már az asztalomon is volt a Meraki kütyü cserébe
.
Céges e-mail cím és a céges EU-s adószám is fontos ahhoz, hogy küldjék az "ajándék" eszközt.
Impozáns kütyü, egyelőre még nem nagyon tesztelgettük, majd most januárban esünk neki. -
SUPREME7
őstag
válasz
Alteran-IT #15 üzenetére
Nem igazán hiszem, hogy büntetőjogilag megérné egy ilyen eszközért felhasználni egy cég adatait és a nevükben eljárni, de előtted a lehetőség
-
Alteran-IT
őstag
Mondtam, hogy az angol nem az erősségem
De amúgy egy iskola/cég címével, vagy annak a nevében talán lehetne, persze ez megint más.
Amúgy ezért mondtam, hogy túl szép, hogy igaz legyen. Egy ilyen dolognál mindig túl sok a feltétel, ami gyakorlatilag ellehetetleníti a legtöbb ember számára a nevezést, közben pedig jótékonynak tüntetik fel magukat.
-
SUPREME7
őstag
válasz
Alteran-IT #13 üzenetére
- Enter a valid company name
- European countries require a valid VAT ID for shipmentNem csak az email címről van szó. Gondolom nem osztogatnak minden vérpistikének akinek van saját domainje
-
Alteran-IT
őstag
És talán minden céges email-ről van bejegyzésük?
Szerintem ha egy olyan szolgáltatónál vagy, vagy esetleg van valahol egy webszervered (kisebb cég), akkor annak a mail címével is regisztrálhatsz szerintem, már ha nem használják sokan, vagy ők még nem tudnak róla és "egyedinek" tűnik.
Gondolom inkább olyan címekkel nem lehet, mint pl gmail, meg hasonlók.Valaki amúgy innen nem akarja kipróbálni és megosztani az élményeit?
Legalább kicsit okosabbak lennénk, ő meg gazdagabb lenne egy Meraki MR18-al, vagy mivel
-
SUPREME7
őstag
Azért van megkötés is, ezt ki lehetett volna jobban emelni
Kitétel azonban, hogy csak céges e-mail címmel regisztráltaknak jár az ingyenes hálózati eszköz.
-
Alteran-IT
őstag
Kicsit túl szép, hogy igaz legyen, még a próbás rész is.
Na meg nekem pl. az az egyetlen egy problémám az egésszel, hogy gondolom az egész angol nyelven van, ami pl. egy németesnek kicsit nehézkes.
Pedig azért egy olyan eszközt elfogadnék. -
tothbe
addikt
válasz
malnabokor #6 üzenetére
Általában kb. 1 óra. Túl lehet élni.
-
DaveJr
őstag
válasz
malnabokor #6 üzenetére
Mindegyiknél fel van tüntetve, hogy mikor kezdődik és meddig tart ha már jelentkeztél, de amire én jelentkeztem az 1 órás.
-
malnabokor
senior tag
Azt meg lehet tudni, hogy egy webinarium milyen hosszú?
-
wwenigma
Jómunkásember
Ű, unión belülről küldik?
Új hozzászólás Aktív témák
it A Meraki MR18 AP-hez három éves felhőmenedzsment licenc is jár, szintén ingyen. Erre mondják, hogy „most érdemes tanulni”?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Automata kávégépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest