Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- [Re:] Synology DiskStation DS720+ NAS: a kétlemezesek Cadillacje
- [Re:] Tömeges SSD-hiányt okozhat egy kriptovaluta
- ASUS routerek
- TP-LINK routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- [Re:] Olcsó Wi-Fi 6-os router a TP-Linktől
- 29-es körzet: internet, TV, telefon
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- Videó stream letöltése
Hozzászólok Aktív témák
-
Az ötöt nem akarják kiadni PC-re?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Mondjuk szerintem eddig sem a látvány volt a leggyengébb pontja ennek a játéknak, de örvendetes látni, hogy azt is reszelgetik.
It's clearly a budget. It's got lots of numbers in it.
-
Nem azt mondtam, hogy a bemutatón mutatott látvánnyal elégedett lennék, mert nem vagyok, de a sztoriból amit eddig megismertünk az speciel engem sokkal jobban aggaszt. A látványt helyre lehet rakni a megjelenésig (sőt, akár azután is), de ha sztorival mellélőnek azon már nem igazán lehet segíteni.
-
Bad Pritt
veterán
Mely része? Én kicsit bizakodóbb vagyok, főleg azért, mert nem a horribilis Halo 5-öt folytatják közvetlenül, hanem inkább a Halo Wars 2-höz nyúlnak és azt folytatják. Atriox-ban lenne potenciál, badass forma volt.
Some motherf*ckers are always trying to ice skate uphill.
-
Döglött Róka
addikt
-
Nekem pont Atriox-al van bajom, vagyis inkább azzal, hogy megpróbálják az emberiség létezését fenyegető veszélyként beállítani őt és a kompániáját. A korábbi főellenségek után én ezt valahogy olyan súlytalannak érzem.
-
-
válasz
Plazmacucci #10 üzenetére
Én abban kellemesen csalódtam. Persze az eredeti trilógiához nem ér fel, de azért a hírnevét szerintem nem érdemelte meg, a sztori lezárása nekem pl. kifejezetten tetszett.
-
-
wesder
nagyúr
válasz
Plazmacucci #12 üzenetére
Gondolom azért nincs a MCC-ben, mert az ötben nem Chieffel vagy, ha jól tudom.
-
válasz
Plazmacucci #12 üzenetére
Az is lehet, hogy az 5-öt simán skippelik, tekintve, hogy az közmegegyezésesen a leggyengébb címnek számít a szériában. Az MCC PC-s kiadásának úgyis főleg a széria iránti figyelem felkeltése volt a célja, azt meg el is érték szerintem.
-
Low Noise
aktív tag
Nem tudom mást is aggaszt e, hogy úgy hírlik open word lesz.
Hozzászólok Aktív témák
gp Az új megjelenési dátum még nem ismert, a tervek szerint idén ősszel megkapjuk a végső kiadást.
- Bomba ár! Dell Latitude E5510 - i5 / 4 GB / 250 GB / 15,6" HD / Windows10 / Új Akku / Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - Intel i5 / 4GB / 500 GB / 14,1" / Win10 / Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - Intel i3 / 4GB / 160 - 250GB / 14,1" / Win10 / Garancia!
- Antek ISK300-65 Ház+Intel D525MW lapok, 2db!
- ÚJ VideoKártya RTX 3070 RTX 3080 RTX 3090
Állásajánlatok
Cég: G&G Növényvédelmi és kereskedelmi Kft.
Város: Szeged
Cég: ProDSP Technologies Zrt.
Város: Budapest